香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 洪福邨物業管理合約招標
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4...6
支持鍵盤翻頁

回應 #29 leokung

承你貴言

回應 #5 23044

唔要啦,我女元朗讀書唔想轉區
新3 3/10收藍咭 NO:G1251xxx
step1:22/1/14,step2:28/2/14
step3:17/3/15
Step4:19/3/15....拎了洪褔
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  lmk292000
你排擴3或市3?
假如你係擴3,水泉澳2期明年都開派,無謂轉來轉去?
明年同後年市區有好多...
desmondching 發表於 2014-10-11 15:00:29 原文

但水泉澳勁危係市區既人轉左去擴市 可能無咩機會抽到水泉澳 返宜如果轉新3 可能比寶鄉都有機(不過果度得600個左右)
我宜家係擴3本帖最後由 lmk292000 於 2014-10-13 10:27:57 編輯

回應 #33 lmk292000
睇定d先,要轉都唔係而家轉1295號碼比較後。
我覺得想要睇水泉澳,上水同洪福派成點先喇。市未必多人轉擴,水仔3-4期同安達臣起好時間好似好接近,如果人地有心等市我覺得唔會轉。
沉默是金

以LEO估計
應該1290打後都上唔到洪福了
等等等,有排等,幾時先上樓

回應 #35 csscsh12

一切都係估估下,我都唔想要洪福,希望多人轉區喇
沉默是金

回應  csscsh12
一切都係估估下,我都唔想要洪福,希望多人轉區喇
芬芬@.@ 發表於 2014-10-13 13:01:00 原文

其實邊區先係最多人呀
好似D號碼去得好快咁

回應 #37 csscsh12

我都好想知。 我同c6商量過,如派唔到上水,如果係洪福我地會照要。
但岩岩leokung話收到壞消息洪福約300戶留俾遷拆戶,個人即時好down呀   
沉默是金

回應  csscsh12
我都好想知。 我同c6商量過,如派唔到上水,如果係洪福我地會照要。
但岩岩leokung話收到...
芬芬@.@ 發表於 2014-10-13 13:48:16 原文

咁樣我更加無機會
如果派到洪水橋你都照要啦
始終都有巴士直去上水
如果有小巴會仲快TIM

回應 #39 csscsh12
有遷拆戶唔係一早知咩,做咩而家先黎講,咁上水又會唔會留俾古洞班友﹖真係人都癲本帖最後由 芬芬@.@ 於 2014-10-13 13:57:02 編輯
沉默是金

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖