香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 薑汁撞奶
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

阿kiss....
你原諒我啦
要我整 ???
我寧願去糖水舖買囉
我一早講咗我無天份啦
又懶 ;0...
yee 發表於 2014-12-03 21:29:28 原文

懶得去整係主要嘅原因,天份排第二
分享 分享 讚好人數:0查看名單

分享 分享 讚好人數:1查看名單

回应 #30 kiss

下次俾個宦官你做

回应 #23 yee

儲兩蚊有鬼用,轉頭俾商家佬閹埋你,
    通貨膨脹幾犀利,不過你有仔女,應該要留番俾佢,
    費事第日,你個小朋友埋怨點解你兩個老野,
    後生唔勤力,唔留翻一百幾十億俾佢fing,
    搞到佢唔可以成為富二代!

回应 #20 yee

你呢句唔係同我講Ma,應該同你C6講!

回应 #31 kiss

一個字‘懶’‘

懶得去整係主要嘅原因,天份排第二
kiss 發表於 2014-12-03 23:22:07 原文

乜你咁㗎  
講得咁老實
畀小小下台階我好喎
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

回应  yee
    儲兩蚊有鬼用,轉頭俾商家佬閹埋你,
    通貨膨脹幾犀利,不過你有仔女,應該要留番俾佢...
lomeion 發表於 2014-12-04 07:34:44 原文

做富二代
未必會快樂
自己將來
要自己用雙手
去生存
基本上 最起碼
囝囝的利是錢
我哋無用囉
計落儲埋都有幾皮野
將來囝囝大個
會比番佢
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回应 #38 yee

係至好讲呀幾皮野,到時你俾番你个仔呀,
    幾皮野只够买一粒鹹豆,有屁用!
    靠自己双手,只能做d厌恶性工作,例如:
    扫街,洗厠所,乞食,谁说富二代,不快乐,
    日日燃烧青春生命,晚晚夜夜笙歌,住大宅,
    养大丹狗,快活逍遥,一个字‘爽’‘ 本帖最後由 lomeion 於 2014-12-04 08:53:41 编辑本帖最後由 lomeion 於 2014-12-04 08:55:05 編輯本帖最後由 lomeion 於 2014-12-04 08:55:50 編輯

回應 #29 kiss

謝謝你~~等我試下~~
G1257X 擴3, 27/8合格11/8派大窩口村21/8 轉拒絕8/10 S2 1/1 S3 3/1 S4 7/1/2015收信派水泉澳

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖