香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市1人 » U-02415xx-x派梨木树凶宅
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

梨木,好多凶宅
gh8909 发表於 2015-05-20 12:57:26 原文

个人感觉梨木既气氛吾系几好,未派屋前曾想过,如果派梨木,我应该会拒绝,我反而钟爱单位面积得13平方既石荫东邨同安荫邨。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

9号,16号我上过去梨木树,公园通道亦好凉爽,商场及街市乜都有,我自已睇法,舒舒服服好过焗,细路唔好去吸毒,,,...
DannyTsang 发表於 2015-05-20 13:02:11 原文

讲德好

梨木樹都幾好呀,雖然交通麻麻地,但夠靜
擴1轉新2再擴2(G1402XXXX~G1404XXXX)
由2005年開始等擴展巿區
由2019年3月轉新界區天倫樂
再由2020年11月轉擴展巿區天倫樂

我中意石圍角

請問大家我係幫朋友問,佢上年58歲申請擴1,而家好似有四佰幾分,咁大約幾時會有聲氣呢?同埋有幾多分先派樓呢?

[url=#83058435[url=#38406154]quote[/url][/url]]唔怕,個死者係自殺又唔係比人害.
宜家新既一人單位冇呢個單位甘大,且唔知要等幾耐.就要左佢啦.
viola 發表於 2015-05-20 11:17:03 原文[[url=#46521429]quote[/url]]
今早签约了,
等翻新工程完后就可以搬入去。本帖最後由 Sugarloaf 於 2015-05-26 21:24:30 編輯

回應 #37 Sugarloaf
不為昨天困,昨天已過去;不被明天迷,明天尚未至。用心面對今天,天天都不困不迷。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

[url=#19711710]quote[/url]]回應  Sugarloaf
viola 發表於 2015-05-26 21:28:25 原文[/quote]
证实系有人跳楼。

有得住已經好好

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖