香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩德邨 » 公務員隊(彩德)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...400...500
支持鍵盤翻頁

回應 3988# ray001

另外你兩支係係幾多呎o既光管先夠光?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 3990# bbnbobo

咁都得,去panashop加啲$都裝埋啦。咁佢幫你啲咩㗎本帖最後由 olive 於 2012-1-12 22:20:59 編輯

回應 3990# bbnbobo

樂聲有啲打風落雨都唔怕的抽氣扇,上佢個網睇o下吖。

唉~~ 我個CF真係唔多想提!!  佢樣樣野都叫我地自己買自己裝, 邊會幫我地買先得架!!

我同CF講洗手間裝抽氣...
bbnbobo 發表於 2012-1-12 21:57:01

我果時都係自己買抽氣扇, 至於介玻璃, 我CF都唔同我介, 佢話佢冇工具, 買的話要成幾百蚊, 而且佢唔做開要介圓會好易介爛, 跟住佢叫我比多$150比裝抽油煙機CF介, 又真係介得幾好!!!!

支T5管我聽日上去影張相比你啦!!!!

浴室D喉遮得好靚woo, 請問你用咩物料做?
joeywong0202 發表於 2012-1-12 18:57:42 [/quote]

最終選磁磚... 本帖最後由 yayawu2828 於 2012-1-13 02:30:19 編輯

佢咪油牆整地, 造櫃, 改電制燈位, 改水喉......
不過就唔係我個cf自己做, 佢應該係搵其他cf做的, 因為我每次見佢都係拎公事包出動, 我估佢只係做接生意, 落手落腳做的就唔係佢。

我諗自己黑仔, 遇著個咁o既cf。

回應  bbnbobo

咁都得,去panashop加啲$都裝埋啦。咁佢幫你啲咩㗎本帖最後由 olive 於 2012-1-...
olive 發表於 2012-1-12 22:17:18

我有上網睇過, 但都貴過普通o既幾多喎!

回應  bbnbobo

樂聲有啲打風落雨都唔怕的抽氣扇,上佢個網睇o下吖。
olive 發表於 2012-1-12 22:39:34

你抽油煙機唔係買煤氣公司咩?  有得免費安裝埋喎!

我果時都係自己買抽氣扇, 至於介玻璃, 我CF都唔同我介, 佢話佢冇工具, 買的話要成幾百蚊, 而且佢唔做開要...
ray001 發表於 2012-1-12 22:44:50

好呀, 咁我等睇相。

我果時都係自己買抽氣扇, 至於介玻璃, 我CF都唔同我介, 佢話佢冇工具, 買的話要成幾百蚊, 而且佢唔做開要...
ray001 發表於 2012-1-12 22:44:50

回應 3996# bbnbobo

都唔係黑o既,佢費事另外搵師父啫。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...400...500
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖