香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 港澳新聞 » 張 宇 人 提 最 低 工 資 廿 元 以 下
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...7
支持鍵盤翻頁

回應 40# 格古LOK

近邊個呀?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

首先好認同你講:有錯就要認要改,有唔明就要問

點解有『吧工』一詞出現MaggieWong講...
格古LOK 發表於 2010-3-26 14:32

你個衰公,晨早答我一句"執筆忘字"咪乜事都無囉,係都要同我講"意思一樣",撩起我既求知欲,結果令部長大人同你頂咗呢棍,你家陣欠企老人家一個大人情,死梗喇。。。。。
凸凹凸凹凸凹凸凹凸突翕會員貓貓樣

所以話言論自由好緊要.......唔似d人錯唔認,認又唔夠成意
格古LOK 發表於 2010-3-26 15:09

屍亨,言論自由係一件事,但至緊要係講既說話先經大腦再由口出,唔好淨係由肺直出,畢竟言論自由唔是代表亂翕廿四都得。。。。。
如果某啲人講嘢之前有經大腦諗過既就唔需要搞到樣衰衰咁走出黎認錯喇是唔是?絕對係一好例子證明言論自由唔是代表亂翕廿四都得。。。。。

嘩.. 乜你兩個咁激烈架.. 哈哈
pegpeg 發表於 2010-3-26 14:09

少見多怪,有幾激烈唧家陣?!大家好平和咁討論,半點火花都沒有 。。。。。不過呀部長隻手有幾個貓牙印咁唧,呵呵呵 。。。。。

回應 43# 貓貓樣

你洗唔洗下下長篇大論呀?睇C我咩,我講野不嬲都唔經大腦架WO,點算呀,?貓貓

回應 42# 貓貓樣

冇咁嚴重啦,呢一棍唔係咁應啫,我甘心同佢頂呀,多謝你手下留情呀,只係幾條貓爪啫濕濕碎啦~

回應  貓貓樣

你洗唔洗下下長篇大論呀?睇C我咩,我講野不嬲都唔經大腦架WO,點算呀,?貓貓...
MaggieWong 發表於 2010-3-26 19:41

有幾長篇大論咁呀經理大人唔用大腦諗嘢唔緊要用小腦都一樣矛問題架妳話係唔係呀?

回應  貓貓樣

冇咁嚴重啦,呢一棍唔係咁應啫,我甘心同佢頂呀,多謝你手下留情呀,只係幾條貓爪啫濕濕碎...
MaggieWong 發表於 2010-3-26 22:39

禾矛留手啵貓出盡力咬妳抓妳都係痛但唔會死人既禾一早就講咗喇。。。。。

回應 47# 貓貓樣

貓貓大哥呀,我唔係經理呀 用小腦諗野OK嘛

回應  貓貓樣

貓貓大哥呀,我唔係經理呀 用小腦諗野OK嘛
MaggieWong 發表於 2010-3-26 22:50

無乃由架,禾晏晝明明見妳個Title係經理,呀Lok總就係部長架啵。。。。。
如果妳用小腦都有拱既思維咁已經比巧多用大腦諗嘢既人超班喇妳都係想禾拱講是唔是?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖