香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 【彩福】有得你揀你會揀哪一座樓 ????
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...8
支持鍵盤翻頁

我會選 彩福邨 彩信樓 ..
分享 分享 讚好人數:0查看名單

選鬼選馬咩 4-5人單位 一個都冇哂了 等彩歡啦

我會選 彩福邨 彩信樓 ..

andrewbo 發表於 2010-7-9 19:22

彩福邨 彩信樓
歡樂香江幸運星

回應 43# carriewwf

玩下

回應  carriewwf

玩下
andrewbo 發表於 2010-7-10 21:35

我以為你打錯字!
歡樂香江幸運星

回應 45# carriewwf

我今日去左彩福 彩樂 03 12 睇唔到海 ...彩喜就好大機會睇到..你張會搬咩樓

我今日去左彩福 彩樂 03 12 睇唔到海 ...彩喜就好大機會睇到..你張會搬咩樓...
andrewbo 發表於 2010-7-10 21:44

我今日都有去彩福,你今日幾點上去睇呀!
係咪直接上彩樂 03 12 睇實景?
係我屋企人分去彩喜樓07高層西南海景!
歡樂香江幸運星

回應 47# carriewwf

你就好啦  彩喜偏 座南少少架 所以03 12高層都好大機會睇到樓 我就死啦 彩樂12室個廳都唔方睇到咩海景 03就更加唔好講 嗚嗚嗚  街坊  但我老公話有d唔想要...仲有果到公園好多蚊 係超多蚊

你就好啦  彩喜偏 座南少少架 所以03 12高層都好大機會睇到樓 我就死啦 彩樂12室個...
andrewbo 發表於 2010-7-10 22:11

我今日大約一點幾去睇!好晒冇蚊喎!你哋幾點去!

其實周圍嘅公園都好多蚊,尤其是近山!
我住係33樓一樣有蚊!
歡樂香江幸運星

我老公話有d唔想要...仲有果到公園好多蚊 係超多蚊
andrewbo 發表於 2010-7-10 22:11

千祈唔好隨便唔要呀!雖然唔係海景,但仍然係開揚靚景,
仲可以睇日落!好多人想要!
歡樂香江幸運星

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖