香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 西貢大灘-灣仔-海下之旅
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...9
支持鍵盤翻頁

回應  的士LOK
MaggieWong 發表於 2010-11-1 19:48

原來係行橫七古道:
新娘潭 → 八仙嶺教育徑 → 橫山腳 → 七木橋 → 尤德亭 → 鹿頸
這個都是我計劃行程之一,不過會加長好多,由大埔→九龍坑山
→鶴藪→八仙嶺再接八仙嶺教育徑,起碼八粒鐘!

歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 41# carriewwf

起碼八粒鐘
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原來係行橫七古道:
新娘潭 → 八仙嶺教育徑 → 橫山腳 → 七木橋 → 尤德亭 → 鹿頸
這個都是我計劃行...
carriewwf 發表於 2010-11-1 20:53

回應  carriewwf

起碼八粒鐘
MaggieWong 發表於 2010-11-1 21:07

好驚呀

好驚呀
laamlaam1010 發表於 2010-11-1 21:36

唔使驚!你全程分四日行,每次慢行三粒鐘咪得囉!
歡樂香江幸運星

唔使驚!你全程分四日行,每次慢行三粒鐘咪得囉!
carriewwf 發表於 2010-11-1 21:56

3粒鐘, 咁就差唔多,尋晚已經搽左冬青膏
但今日始終都係有腳痛
不過今次係大脾位,
唔g仲要痛幾多日呢 ??

希望有瘦到啦

回應 45# laamlaam1010

要KEEP行多D,每次三四個鐘,腳部肌肉便會慢慢適應,冇咁快攰!
歡樂香江幸運星

回應 33# MaggieWong

新娘潭我都想行呀... 你報開加多3個丫~

回應 47# pegpeg

每次只可以報四位咋,要12歲以上呀,都係等輝哥帶罷啦~

回應 41# carriewwf

輝哥你PLAN既行程點解越黎越長架,下次洗唔洗行到要去露營山頭架?

回應 47# pegpeg

回應 48# MaggieWong

好呀!遲D再搞,慢行預四小時!
歡樂香江幸運星

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖