香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 海盈 剛收到消息 第四季派
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...31
支持鍵盤翻頁

唉唔知點講,一日無官方講真係咪信其他人。
我自己就懷疑係關鉛水事。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唉唔知點講,一日無官方講真係咪信其他人。
我自己就懷疑係關鉛水事。
chu1201 發表於 2018-07-27 13:17:49 原文

我相信官方會再延遲!!!!!
我都好懷疑係關鉛水事
分享 分享 讚好人數:2查看名單

哀大莫於心死
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我相信官方會再延遲!!!!!
我都好懷疑係關鉛水事
CC030 發表於 2018-07-27 13:18:46 原文
宜家好想打柒班犯民狗!

又要發夢咁過日子了...蘇屋又無...海盈又無....
特快...號碼5知會系幾多呢
CC030 發表於 2018-07-27 12:55:12 原文

128頭過多十幾日可能會派第一次

蘇屋或者海盈如果喺九月十月預派,128應該都可以等到,好多126-7仲派緊第二第三次。。。

126-7等緊第三次搏蘇屋海盈嘅人就真係有D慘。。。隨時俾房署KO....

我都申請咗特快,如果唔係發生過唔愉快事件都會積極考慮。。。

128頭過多十幾日可能會派第一次
蘇屋或者海盈如果喺九月十月預派,128應該都可以等到,好多126-7仲派緊第...
yoleyeung 發表於 2018-07-27 13:22:01 原文

我都係咁....到時望望特快+派既系D咩先...有得揀下先....都好
分享 分享 讚好人數:1查看名單

特快系吾系一定系凶宅或追數的?

系邊收風?
G1271市4..16/8 S3最後一激中蘇屋高層
人生突然充滿希望!!!感恩萬分!!

不如做埋居居啦!擺明搵我地試市場反應啫!
安居樂業,祝各位早日上樓!

特快系吾系一定系凶宅或追數的?
2018年 發表於 2018-07-27 13:30:39 原文

有唔受歡迎的,間格唔好,位置近垃圾房,曾受其他住客滋擾等等
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...31
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖