香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 搬左過黎彩德兩個月, 一個朋友都未識到
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...8
支持鍵盤翻頁

我E家住炮台山跟MAMI
PAULPAUL係婆婆亞!!
我都YU左要成個半月裝修GALA~~~
Marissa.AyaAya 發表於 2011-5-24 02:43:41

半個月都唔知得唔得! 我果陣佢拖下拖下都搞左成個幾月

但都期待你加入彩X大家庭!!哈

我第一次同住依到既人傾計....我連對面屋既人都未講過野...

竟然已經識到個彩福既朋友 快D住入黎 出黎傾下計吧!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

半個月都唔知得唔得! 我果陣佢拖下拖下都搞左成個幾月

但都期待你加入彩X大家庭!!哈

我第一次同...
Karson 發表於 2011-5-24 02:52:40

我係講我都係YU一個半月亞...因為我都想要大裝
HAHAHAHA"""我地搵日繼續LA....NEED GO BED LA""""GD NITE*V*

我係講我都係YU一個半月亞...因為我都想要大裝
HAHAHAHA"""我地搵日繼續LA....NEED GO BED LA"""...
Marissa.AyaAya 發表於 2011-5-24 03:00:37

我都要SLEEP LA ~聽日傾LA

裝修要大裝要好多$$$$$$$$ 同埋又要諗下點設計!!

你兩條友係男係女呀?大家都咁悶!不如出嚟飲杯先啦^^

我係男呀~ 你呢?
唔知係到約唔約到4 5個人出黎傾下計呢

我在油麗只有在彩盈俱樂部同你吹下水
peter

我在油麗只有在彩盈俱樂部同你吹下水
chef_fatlo 發表於 2011-5-26 04:10:14

好近姐 咁夜仲唔訓?

其實你地多唔多落街? 我就無乜...落去都無野做

回應 43# Karson

我同MAMI...YU12萬左右裝連修傢私電器..
間屋就我Design""HAHA...希望唔會OVER budget LA

回應  Karson

我同MAMI...YU12萬左右裝連修傢私電器..
間屋就我Design""HAHA...希望唔會OVER budget LA;1...
Marissa.AyaAya 發表於 2011-5-26 22:27:11
12萬....好多架喇...可以想點搞就點搞....

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖