香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 房協資助出售房屋 » 翠鳴臺 » 滿意紙有沒有進一步消息?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

各位請不要再打去地政署查詢,因他而明言,會因太多人查詢而影響進度
夜裡一點光 發表於 2020-05-04 17:29:12 原文
除左唔好打過去,有冇其他消息?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

講真問一問點會影響成個進度呀,如果話拖慢,估計都專登拖慢,佢都係唔想我地唔好打過去姐
CHUNGLAM1105 發表於 2020-05-04 18:26:47 原文
你試下做緊野時不停被人電話轟炸...

大家都係靜觀其變
分享 分享 讚好人數:1查看名單

你試下做緊野時不停被人電話轟炸...
AP42 發表於 2020-05-04 18:40:25 原文
我既意思咪話佢唔想打我地過去囉本留言最後由 CHUNGLAM1105 於 2020-05-04 18:55:02 編輯

我既意思咪話佢唔想打我地過去囉
CHUNGLAM1105 發表於 2020-05-04 18:49:17 原文
做文書會窒一窒做慢左囉,點會冇影響進度?

做文書會窒一窒做慢左囉,點會冇影響進度?
AP42 發表於 2020-05-04 19:00:15 原文
主要係因為在家工作同申請滿意紙係新年時間,呢3個月比較多假期先係遲左既主因,你話打過去會好影響進度,咁咪會囉,加上地政處又唔需要向我地交代進度,唔想我地打過去都好合理本留言最後由 CHUNGLAM1105 於 2020-05-04 19:55:32 編輯
分享 分享 讚好人數:3查看名單

屯門地政總署為什麼態度那麼差!是不是查詢一下都不可以?她們不是巿民公僕嗎?那沙田地政總署比屯門好得多了!本留言最後由 ericlfy2004 於 2020-05-04 20:03:29 編輯
分享 分享 讚好人數:3查看名單

希望快D

地政總署高層地震,好擔心又再遲D

地政總署高層地震,好擔心又再遲D
Elsiechan823 發表於 2020-05-05 06:18:34 原文
發生咩事

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖