香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 房協資助出售房屋 » 翠鳴臺 » 請各位業主幫幫忙, 明天開始分別去施加壓力
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...18
支持鍵盤翻頁

感謝各位好鄰居,一齊努力chur
分享 分享 讚好人數:2查看名單

岩岩轉告了地政朱小姐聯絡TEL比房協發展部胡生. 胡生覺得奇怪點解地政會知道房協有份文件交咗, 但係地政又...
Nihon 發表於 2020-06-01 13:37:50 原文
所以我咪話佢自相矛盾囉!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

所以我咪話佢自相矛盾囉!
happysnake6 發表於 2020-06-01 13:40:53 原文
睇Title朱小姐好似高級過岑小姐??...希望呢次地政好好正視問題同埋盡快解決. 大家加油, 有時間既就幫手CHUR下地政
分享 分享 讚好人數:0查看名單

佢意思應該係收唔到房協其中一份資料,但房協就同地政講交左,但地政就話收唔到,要佢補交,跟住今日就補交齊左資料啦,上星期岑小姐講個份資料,就係朱小姐講呢份
分享 分享 讚好人數:3查看名單

睇Title朱小姐好似高級過岑小姐??...希望呢次地政好好正視問題同埋盡快解決. 大家加油, 有時間既就幫手CHU...
Nihon 發表於 2020-06-01 13:45:42 原文
即係打俾朱小姐?
分享 分享 讚好人數:1查看名單

各位好勁...辛苦晒
^^V

佢意思應該係收唔到房協其中一份資料,但房協就同地政講交左,但地政就話收唔到,要佢補交,跟住今日就補交...
chi12345 發表於 2020-06-01 13:46:03 原文
一於等佢哋兩個部門 今日自己溝通. 總之盡快解決佢. 畀我哋入夥

一於等佢哋兩個部門 今日自己溝通. 總之盡快解決佢. 畀我哋入夥
Nihon 發表於 2020-06-01 13:57:16 原文
咁就死啦,正常應該佢地兩個部門溝通,俾資訊我地,而家調返轉,重我地幫佢去溝通??‍♂️本留言最後由 chi12345 於 2020-06-01 14:33:15 編輯

咁就死啦,正常應該佢地兩個部門溝通,俾資訊我地,而家調返轉,重我地幫佢去溝通??‍♂️
chi12345 發表於 2020-06-01 14:32:15 原文
你講既絕對正確, 但係就要等佢地咪咪麼麼, 你急佢唔急, 7月都唔知得唔得...睇下大家想唔想chur佢地囉

朱穎兒 女士
地政主任/產業/西2(屯門地政處)
2451 3294
&
岑婉盈 女士
產業測量師/西2(屯門地政處)
2451 3...
Nihon 發表於 2020-06-01 13:25:11 原文
好的,我發雞盲,無睇到!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...18
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖