香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界4人 » 菁田邨與和田邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...8
支持鍵盤翻頁

我出年1月應該會預派菁田 到時大家係鄰居
kit1981200131 發表於 2021-11-25 21:10:21 原文
1月咁快開派?
G1405~G1406
順利割和,覓得和田寶玉
和田共存
分享 分享 讚好人數:0查看名單

G137新4

菁田,和田都鍾意❤️

1月咁快開派?
KaiHei01 發表於 2021-11-25 21:58:31 原文
公務員隊

2022派屯門

最怕菁田和田都派唔到??去左富蝶??
YammyLam5 發表於 2021-11-25 18:11:05 原文
嚟緊皇后山預派啵⋯

皇后山果邊爬文:皇順樓及皇盛樓預計22年1月出入伙紙拎匙,皇溢樓預計22年2月出入伙紙拎匙,皇澄樓預計22年3月出入伙紙拎匙,最快出入伙紙前2個月會預派,換言之有機會下月開始會預派皇順同皇盛,如此類推。

富蝶快都要23年尾。

公務員隊
kit1981200131 發表於 2021-11-25 22:13:54 原文
真的嗎?1月預派菁田?咁唔知師兄知唔知幾時會派街呢?
G1405~G1406
順利割和,覓得和田寶玉
和田共存

真的嗎?1月預派菁田?咁唔知師兄知唔知幾時會派街呢?
KaiHei01 發表於 2021-11-25 22:21:16 原文
傳聞7月
我今日先行去睇過嚟,仲係工地,未完全起好, 但都有九成

2022派屯門

傳聞7月
我今日先行去睇過嚟,仲係工地,未完全起好, 但都有九成
kit1981200131 發表於 2021-11-25 22:25:04 原文
派街7月,但公務員會早6個月預派?
G1405~G1406
順利割和,覓得和田寶玉
和田共存

派街7月,但公務員會早6個月預派?
KaiHei01 發表於 2021-11-25 22:29:29 原文
有七十幾個位預出嚟,全部係菁善樓,一月會通知

2022派屯門

回應 #45 Bico123

皇盛已經派緊喇!
首派和田畢業!
安居樂業!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖