香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 新界4人 » 首派友愛???‍♀️灰晒
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...11
支持鍵盤翻頁

回應 #27 connie0520hk

冇寫 咁我拒絕要當一次了??
G1323
分享 分享 讚好人數:0查看名單

皇后山前5座已派晒
Yu908 發表於 2021-12-20 10:42:45 原文
?????
G1323

我地同一批轉都唔係皇后山?,我本生都以為會派皇后山
Hoiyan123456789 發表於 2021-12-20 00:32:33 原文
同病相憐?
G1323

回應 #36 zoeyan110485

你既NO好前,皇后同和田都有機會?

回應  zoeyan110485

打電話去拒絕就可以,佢會問你點解拒絕,凶宅信上應該會有寫的
Hoiyan123456789 發表於 2021-12-20 00:39:09 原文
我想問你打邊個電話 佢只係比我錄低口訊….
G1323

sherryshen 發表於 2021-12-20 11:39:10 原文
我自細粉嶺大 兩個仔一個準備緊作戰升中 揀好晒學校操緊面試 佢派屯門 我嘔到一地血 細仔又剛剛轉學 我唔想又從頭黎過 我都係想派番北區
G1323

sherryshen 發表於 2021-12-20 11:39:10 原文
希望中皇后山 我煩緊點打去拒絕 冇人聽?
G1323

回應 #42 zoeyan110485

祝下派心水
G1353  新4
14年6月藍卡
8/12/2021轉S4
9/12/2021收信 皇后山邨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #47 zoeyan110485

我個女都黎緊升中,真係好頭痕
30/11擴市轉新4
16/12首派湖景拒絕
13/01二派皇后山
順利畢業

回應 #45 zoeyan110485

果區辨事處電話,應該係右上角果個電話
30/11擴市轉新4
16/12首派湖景拒絕
13/01二派皇后山
順利畢業

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖