香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 改名
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...15
支持鍵盤翻頁

回應  LadyYaYa
家有一老,如有一"寶"....
表妹 發表於 2012-7-4 15:14:57

我最鍾意呀 " 寶 " 架啦....  

同你一齊住牛下既唔係表哥本帖最後由 小師妹 於 2012-7-4 15:01:00 編輯
小師妹 發表於 2012-7-4 15:00:48

原來佢同居...果個係呀 " 寶 " ....

回應 38# LadyYaYa

真聰明係呀! 你們一講表哥即時想到是他。你應該估到是誰。  本帖最後由 amythepooh 於 2012-7-4 15:22:02 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

不是啦 ,是阿寶喔
表妹 發表於 2012-7-4 15:04:13

你係表妹, 咁阿寶咪係表哥囉

咦...........好有型喎,我喜歡
表妹 發表於 2012-7-4 15:16:09

一睇妳個樣...就知道流哂口水啦...    本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-7-4 15:23:30 編輯

回應 44# 小師妹

但.............我家阿寶,是
有,很好,沒有,也沒關係

回應 40# 表妹

你一見到這個 即時流曬口水。

回應  小師妹

但.............我家阿寶,是 喎
表妹 發表於 2012-7-4 15:23:59

喔喔喔...

一睇妳個樣...就知道流哂口水啦...      本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-7-4...
LadyYaYa 發表於 2012-7-4 15:22:49

我開始聯想到係..................龍王呀,
有,很好,沒有,也沒關係

你係表妹, 咁阿寶咪係表哥囉
小師妹 發表於 2012-7-4 15:21:26

小師妹...妳又唔聽書...剛剛講家有一老啦...  

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入67905

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖