香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 今晚食乜餸 ( 歡迎 )
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 40# Felice233A
甘就乖乖食
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

冬瓜炆燒腩,芝士腸煎蛋,搞掂,湯都無

回應  Felice233A
甘就乖乖食
kitmak 發表於 2012-7-23 23:10:55

Yes, madam!

回應  LadyYaYa
多謝關心!
未食飯,要整餸至有得送飯,但慵懶唔想做咁多嘢,淨係食咗晏晝食淨嘅午餐...
Felice233A 發表於 2012-7-23 22:04:18

哈哈...一訓訓到天光...
食菜好有益架...

回應  Felice233A

得1個人住都要食多D野5好只係食菜,雪櫃有肉加些肉加片薑在加菜如有米粉加小小自己正湯...
kitmak 發表於 2012-7-23 22:33:06

哈哈..皇后變魔法...一變又3 個餸...kitmak 好鬼醒...
有一款雞翼...我地好鍾意食架...又簡單又好味....
特...特...特...橷...就係【魚露雞翼】...真係好好味架...

琴晚餐飯自己到頂5順
燒烤的雞翼煎係5好食無蜜糖
蛋煎到好樣需
九菜花仲離譜老到好硬食5到
全部D餸難食十樣丙
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

我5係 我係
kitmak 發表於 2012-7-23 22:36:40

公仔個樣加皇后衫...超【正】

冬瓜炆燒腩,芝士腸煎蛋,搞掂,湯都無
bard 發表於 2012-7-23 23:18:22

囡囡之愛...冬瓜炆燒腩...好味道...

琴晚餐飯自己到頂5順
燒烤的雞翼煎係5好食無蜜糖
蛋煎到好樣需
九菜花仲離譜老到好硬食5到
全部D餸難食十樣...
kitmak 發表於 2012-7-24 13:27:42

kitmak 皇后妳咁懶...算好好架喇...
yaya 妹妹比妳 85分喇...今晚做番好 D 喇...

哈哈..皇后變魔法...一變又3 個餸...kitmak 好鬼醒...  
有一款雞翼...我地好鍾意食架...又簡單又好...
LadyYaYa 發表於 2012-7-24 12:58:16

我鐘魚露架   但係三位大爺5鐘意魚露既味去地話好鬼臭
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖