香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 輔導熱線 » 5年...我可以點做...???
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...7
支持鍵盤翻頁

我8年啦, 換黎既係咩?離婚收場.
愛佢就要放生佢, 我好明白你既感受,
但相信你好快就會好似我咁過返開心, 真...
dayuen 發表於 2012-8-12 17:12:24

多謝!
對!我係需要時間...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 40# raychan0_0

即係叫你根本唔應該專一囉~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應  raychan0_0

作爲經曆過同樣事情的過來人,個人建議你:
1)繼續你一個人的愛情,不管結果如何,轟...
genexy 發表於 2012-8-12 17:20:18

講得好!
一個人愛下去...希望有日她會珍惜我!

即係叫你根本唔應該專一囉~
VickYeung 發表於 2012-8-12 17:24:47

專一有錯嗎?
感情是玩弄嗎?

今次你錯了!
我是又長情又專一,咁多年來都有不少女仔搭上來,但我都係一心一意對我女朋友!
raychan0_0 發表於 2012-8-12 17:21:58

只是說多數,女人變咗心,好難返轉頭
可以講你幾歲嗎??
有,很好,沒有,也沒關係

只是說多數,女人變咗心,好難返轉頭
可以講你幾歲嗎??
表妹 發表於 2012-8-12 17:32:33

太多人都唔會珍惜現有既野...
人到中年三十幾

回應 44# raychan0_0

人生無常兼苦短,TAKE IT EASY!
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

人生無常兼苦短,TAKE IT EASY!
VickYeung 發表於 2012-8-12 17:40:22

謝謝!

太多人都唔會珍惜現有既野...
人到中年三十幾
raychan0_0 發表於 2012-8-12 17:34:39

40先係中年,你仲未係
緣份就是這樣,不是一分耕耘一分收穫
時間是最好的藥
表妹格言 : 「有,當然好,沒有,也沒關係」
有,很好,沒有,也沒關係
分享 分享 讚好人數:4查看名單

40先係中年,你仲未係
緣份就是這樣,不是一分耕耘一分收穫
時間是最好的藥
表妹格言 : 「有,當然好,沒...
表妹 發表於 2012-8-12 17:43:40

所以我好努力去愛她庝她鍚她珍惜她,希望有日她會珍惜我.....

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖