香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 我的特快公屋(逸東一邨) 之 睇樓篇
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...9
支持鍵盤翻頁

係呀,所以決定2個廁所同廚房大執,
而家頭痛緊油咩色油間屋會光猛D,因為地磚顏色好暗,
搞到間屋好似好暗;06...
bie 發表於 2012-10-30 01:17:31

我並無呢方面知識,也許燈光也是考慮元素之一
分享 分享 讚好人數:0查看名單

馬桶換要小心,正得不好會流水好大鑊揺,你間屋吉佐一排緊係馬桶會臭臭,洗洗0k啦'你4人住好大呀!只係油反油正下去-1星期就0k入得伙
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

馬桶換要小心,正得不好會流水好大鑊揺,你間屋吉佐一排緊係馬桶會臭臭,洗洗0k啦'你4人住好大呀!只係油反油正...
kitmak 發表於 2012-10-30 01:57:55

唔得呀,個馬桶入面好多漬好黑,仲差過公廁,
我一開廁所門個實Q即刻走出門口,仲要跟手"珊"埋門

唔得呀,個馬桶入面好多漬好黑,仲差過公廁,
我一開廁所門個實Q即刻走出門口,仲要跟手"珊"埋門 ...
bie 發表於 2012-10-30 02:06:47

甘恐怖
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

甘恐怖
kitmak 發表於 2012-10-30 02:10:48

佢話好臭頂唔順係門口等喎

回應 37# bie

日本立邦5合1:
象牙白
麥牙黃

呢間屋好靚, 間隔買私樓咁....
我間屋比房署翻新做得好拿西, 奉勸自己做,
油油可靠D, D門唔使比佢油多層五顏六色.
你呢間攪完清潔後會好靚!

裝份完就煥然一新喇~

內容違反「用戶守則」或等待查證/審核

如果比我, 我即要囉! 間房, 地台, 櫃.....基本野有齊!

大部份眼見功夫,當然要佢4個月租自己落手落力...
pcdogapp2004 發表於 2012-10-30 09:44:54

換過塊廁所板咪得囉  

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖