香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 健康 » 少睡精英
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

去洗頭咪成日按囉,真係想係洗頭床訓陣先
vasto 發表於 2012-11-16 22:14:56

我試過喺髮型屋洗頭嗰陣瞓着咗,洗頭妹妹個師父叫佢唔好嗌醒我,由得我瞓
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 34# 火倫

唔阻你瞓嘞早唞

不如您去考個牌啦 , 專醫頭痛都賺死您 !
飛影 發表於 2012-11-16 23:14:18

幫自己就話得啫,醫人,我冇呢個天份。

我試過喺髮型屋洗頭嗰陣瞓着咗,洗頭妹妹個師父叫佢唔好嗌醒我,由得我瞓
Felice233A 發表於 2012-11-16 23:32:36

你都好好訓喎,唔按都訓着,
不過依家d洗頭妹或仔都唔按架,
我mark定個妹單腳服侍我架

你都好好訓喎,唔按都訓着,
不過依家d洗頭妹或仔都唔按架,
我mark定個妹單腳服侍我架
vasto 發表於 2012-11-16 23:39:09

唔係呀,佢有按,重按得好舒服,好享受,先至咁好瞓。之前從未試過。

回应 40# Felice233A

唔該晒.

唔係呀,佢有按,重按得好舒服,好享受,先至咁好瞓。之前從未試過。
Felice233A 發表於 2012-11-16 23:43:50

你有冇醒人呀?

你有冇醒人呀?
vasto 發表於 2012-11-16 23:46:41

冇呀!唔慣

回应  Felice233A
    唔該晒.
ceci 發表於 2012-11-16 23:44:33

唔使唔該,我未答到你

冇呀!唔慣
Felice233A 發表於 2012-11-16 23:48:27

人地好少人工架,靠tips架

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖