香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 大佛
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...7
支持鍵盤翻頁

妳喺呢度post啲飲食相嗰陣,次次都話整畀嗰三隻大水牛食,係咪唔使整畀6299食?
Felice233A 發表於 2012-11-27 00:33:52

我99自己煮,去地5:30就食飯,9:30 ,生活時間不同很身苦...相見好同主難,唉!好相快D搬
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我99自己煮,去地5:30就食飯,9:30 ,生活時間不同很身苦...相見好同主難,唉!好相快D搬
kitmak 發表於 2012-11-27 00:40:52

好彩間屋夠大,冇咁大衝突。

好彩間屋夠大,冇咁大衝突。
Felice233A 發表於 2012-11-27 00:45:22

舊塘樓大,屋企有1千尺架
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

舊塘樓大,屋企有1千尺架
kitmak 發表於 2012-11-27 00:50:49

咁大,可以間開成兩個家庭,生活上互不衝擊。

咁大,可以間開成兩個家庭,生活上互不衝擊。
Felice233A 發表於 2012-11-27 00:53:55

点間都會有
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

点間都會有
kitmak 發表於 2012-11-27 00:55:34

因為同一個門口出入。

回應 44# Felice233A
間屋我62係30年前己買,但6299古老思想'屋係留比大仔長子'前幾年己改名給長子,我老公係最細咩都無得分'大吉利士個句如6299凸然有咩冬瓜豆腐,我地一家4口無家可歸
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

回應  Felice233A
間屋我62係30年前己買,但6299古老思想'屋係留比大仔長子'前幾年己改名給長子,我老公係最...
kitmak 發表於 2012-11-27 01:05:48

都幾煩,求神拜佛保佑早啲上樓唔使捱貴租。

都幾煩,求神拜佛保佑早啲上樓唔使捱貴租。
Felice233A 發表於 2012-11-27 01:16:40

五使交租62買佐,但係相見好同主超難
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

五使交租62買佐,但係相見好同主超難
kitmak 發表於 2012-11-27 01:18:58

如果妳哋冇得住呢度,又未上到樓,就要喺出面住,捱貴租,好慘。所以求神拜佛早啲上到樓。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...7
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖