香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 媽咪族群 » 有無人知黃大仙鑽石山果頭平D租呢?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...10
支持鍵盤翻頁

點解要揀慈雲山?
Felice233A 發表於 2013-1-13 13:22:49

三隻水牛鐘意上山
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你系唔系嫁给學佬人做老婆個個!你99又逼你飲芝麻茶同菜茶又盛?
妮妮 發表於 2013-1-13 13:36:54

係去啦 你真好記性
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

三隻水牛鐘意上山
kitmak 發表於 2013-1-13 14:00:09

上山好多時要轉車

睇你玩趣味接龍  D詩詞吾錯  文化好高  除非請槍手  如果吾係  何不寄情文學
hkhk 發表於 2013-1-13 14:00:03

又一個CYC才女

會唔會忍下, 等派到屋先搬, 因為搬一搬要使好多錢   

老人家就係咁, 似老賣老, 好多時都要...
dreaming 發表於 2013-1-13 13:20:14

記5記之前有個會員,同99住到精神出現問題拿仔仔出氣.她今期特快公屋上佐樓...5使睇醫生啦.12月己上佐樓-他有比相我睇
去仲橙...出街比62鬧話你老公日日反工甘身苦·你就去行街食飯-到99就要她做哂全屋野加湊B.仲要收起哂全屋野食...到食飯時如要湊B.他家人不會留起餸菜.食哂就收野.她老公的妺妺同去操到打架..老公幫妺無幚老婆-她有不可以反娘家住-因傳同思想外嫁女不可回家住.
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

上山好多時要轉車
Felice233A 發表於 2013-1-13 14:23:55

無計啦”無十全十美嗎
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

回應 36# dreaming

我本身唔係甘識做哄人野,但我會幫手而講唔出哄人說話!
我見有乜都會幫手,99認為佢湊孫得啦,其他野我做;好似之前我講左餵母乳,99話「你無奶架啦!囡食唔飽!」、對囡「可憐咯!媽媽無奶,你食唔飽」,跟住沖奶粉俾囡,99知道邊D谷奶野食但唔煮我食,叫我自己去買來煮!我果時好傷心,雖然生囡者,但都唔可以甘架!
擴3,G1255XXX,S1-28/10/2013審查,S2-13/11,S3-19/3/2014,S4-20/3,派梨木樹二邨第二座(25/3拒絕)
12/04-S2,9/10-S3,10/10-S4……派朗泉低層!

回應 39# 妮妮

係丫 你又記得既!
擴3,G1255XXX,S1-28/10/2013審查,S2-13/11,S3-19/3/2014,S4-20/3,派梨木樹二邨第二座(25/3拒絕)
12/04-S2,9/10-S3,10/10-S4……派朗泉低層!

回應 40# hkhk

哈哈哈~~個搶手咪我細妹咯!佢比較中意玩尼D!
我湊囡都忙死啦,係太大壓力先上來呻下咯!

回應 43# Felice233A

我夫家住慈雲山架,一到清明,小巴都無架可以上!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖