香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 版主唔該delete左呢個post
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...11
支持鍵盤翻頁

我係女仔....
你間屋整成點ya??
浴缸台果度我也沒整...整佐就貴...窮;1561;
我的msn : [email protected].
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 我係女仔 於 2008-7-14 01:22 發表

咁浴缸台果度有無鋪埋?
雲石幾多錢連手工?

無鋪

原帖由 AA+ 於 2008-7-14 10:38 發表
青BB, 請問妳點間3房?

主人房間2間

原帖由 丫bu 於 2008-7-14 10:57 發表
我係女仔....
你間屋整成點ya??
浴缸台果度我也沒整...整佐就貴...窮;1561;

我要維修呀, 未整
你係咪裝緊修?
下, 唔整咁咪得d泥係度羅

唔會架...點解D泥會係度??????
我係女仔...你揾邊個裝修??
你廚房全部產????整過???
浴缸台果度唔係防水咩????

大家廁所and 廚房換唔換門??
本人家沒換....

原帖由 丫bu 於 2008-7-15 11:03 發表
大家廁所and 廚房換唔換門??
本人家沒換....

唔會換,新淨架麻都,,買少度門又慳左係度架啦~..
我其實係牛下居民,不過出年年頭會搬去牛上

siuki630,,,,你搬佐去牛上..你影D相比我地see see 丫~~~~
你會點裝修?

我會換巴士門,冇咁左定

原帖由 丫bu 於 2008-7-15 11:30 發表
siuki630,,,,你搬佐去牛上..你影D相比我地see see 丫~~~~
你會點裝修?

我未有耐搬,出年年頭先搬得到呀
我唸到你地每位彩盈人搬哂屋..我個時先慢慢到我搞裝修

我連樓都未去揀,不過就快架啦,24號啦..就到我揀樓架啦

我黎呢度係想睇下同樣都係搬新公屋人,大家交流下咁..當做下research囉~

會點裝修我岩岩個回覆都講過下架啦..
暫時只會肯定既係個3樣野(鋪地磚地腳線,間2房同防潮+油牆)
其他係裝修上既野就唔會考慮...
我其實係牛下居民,不過出年年頭會搬去牛上

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

"家居裝潢"分區有更多裝修資訊! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖