香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 牛上居民必看
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...9
支持鍵盤翻頁

原帖由 kw_sir 於 2009-6-6 11:00 發表
你地就好啦, 有vick同你地搞
羨慕死我呀
我唔制呀

你可以找 VICTOR  幫你系到開一個 " 秀茂平區 " , 甘我地可以日日見面啦.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 wunbb 於 2009-6-6 23:00 發表

你可以找 VICTOR  幫你系到開一個 " 秀茂平區 " , 甘我地可以日日見面啦.

SORRY我細佬叫VICK 唔係VICTOR

原帖由 maggie 於 6/6/2009 22:46 發表

靚女SIR:終會守得雲開見月明,努力加油啦

多謝

原帖由 wunbb 於 6/6/2009 23:00 發表

自從有左個個秀茂坪討論區, 我都小左同你傾計
個心真係好想有一個"秀坪區"可以有個地方俾派左秀南街坊討論

原帖由 wunbb 於 2009-6-6 23:00 發表

冇錯 , 我叫 VICK , 唔係 VICTOR , 點解同我改名呀 ?  
如果喺度開一個 " 秀茂坪區 " , 咁對 " 秀茂坪討論區 " 好似唔多好 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

原帖由 VickYeung 於 2009-6-6 23:34 發表

冇錯 , 我叫 VICK , 唔係 VICTOR , 點解同我改名呀 ?  
如果喺度開一個 " 秀茂坪區 " , 咁對 " 秀茂坪討論區 " 好似唔多好 ~

SORRY ,

各有各玩嗎,  不如叫 " 秀茂平特區 " ,
最緊要系E到, 大家HAPPY 的 .  
我和  KW -SIR  可以多的見 .

回應 1# VickYeung 的帖子
我贊成呀
我唔係好識電腦野, 但願意參與管理

我有提意, 網站不如叫 ...
"新一角(牛頭角上村)"

原帖由 VickYeung 於 6/6/2009 23:34 發表

vick我想問d野, 你會整牛上係同油麗咁既模式, 定另開一個架

原帖由 wunbb 於 6/6/2009 23:53 發表

SORRY ,

各有各玩嗎,  不如叫 " 秀茂平特區 " ,
最緊要系E到, 大家HAPPY 的 .  
我和  KW -SIR  可以多的見 .

我同你多d見面梗係好啦

原帖由 kw_sir 於 2009-6-8 00:08 發表
vick我想問d野, 你會整牛上係同油麗咁既模式, 定另開一個架

應該同油麗唔同,你有咩好提議?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入34313

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖