香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 葵聯邨二期 » 裝修完成,基本家電進場喇!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...15
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 老公

恭喜,恭喜!

恭喜,恭喜!我想知你個好師父喺邊樹搵到㗎?個廚房整得幾好喎,個星盤係咪原位?祝入伙順利大吉!...
cattycheng 發表於 2014-09-25 02:58:48 原文

個師傅係我裝修前拜四角果陣,有人上門拍門問我地裝修埋,唔係刻意在外搵架。

個鋅盤係改左位,原本係在依家煮食爐位置。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

好新的設計
haha9898 發表於 2014-09-25 04:38:00 原文

係!一直想搵有時尚感之餘,又不失莊嚴的款式。搵到呢個款,第一眼自己都感到好鍾意同好舒服,呢啲就係緣,相信坐上去嘅仙人同先人都會好滿意!

最終埋單要幾錢……
man0421 發表於 2014-09-25 08:24:05 原文

單係裝修72000。

回應  老公
請問廚房張枱在哪兒買,幾錢和幾吋呀~咁多問題唔好意思
lubyan 發表於 2014-09-25 09:00:26 原文

張檯喺姨媽傢俬買,好似要300幾,尺寸就唔記得,但呢款檯係有兩種SIZE,你可以上佢地網SEARCH下。

恭喜恭喜,早日入住 ,有排都未有得休息,因為依家都好多塵入屋,1日打掃好多次
shilingo 發表於 2014-09-25 09:39:17 原文

新樓有咁嘅情況都預住,我估起碼挨到過埋年先會有啲改善!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

cici

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖