香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 兩樣野問……水仔的……
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...19
支持鍵盤翻頁

回應  chan328
只能金幣代表眼光  不接受  仲有  2015年2月15日或之前派  我面BIG
hkhk 發表於 16/12/2014 13:30 原文

仲有 上次我地差小小估中水仔開派 ,上次大家話9月尾派.遲左十零日先開.今次大家等得好急.希望有你地既祝福,工程提早順利完成 天佑各人 本帖最後由 chan328 於 2014-12-16 14:52:42 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你兩個仲好意思上來發表偉論啊,上次預派所發表的偉論唔係過咗好耐咋喔,又想笑大人個嘴啊

你兩個仲好意思上來發表偉論啊,上次預派所發表的偉論唔係過咗好耐咋喔,又想笑大人個嘴啊
hktonyzhou 發表於 16/12/2014 14:53 原文

Sorry  係咪我有野得罪你

回應 #43 chan328

唔係你啊

回應  chan328
    唔係你啊
hktonyzhou 發表於 16/12/2014 14:59 原文

好在

我係講緊兩條友,一個話賭金幣唔會10月15前預派水泉澳,另一個話10月太早預派咩都未有會令到預派咗的居民好慘痛,唔明點解個兩個人咁得閒講埋d無謂嘢,又唔係佢輪後緊

終於有人講真話.夾硬預派的話.對入伙居民來說,將會是十分慘痛在此第一次有公職人員對派屋講中肯說話.
...
cwc 發表於 2014-09-19 21:48:35 原文

哩度應該係大家互相鼓勵扶持渡過輪後上樓哩段困難時期,唔係喺度發表個人眼光發表事不關己的偉論,特別係當你的個人眼光不見得有幾準確囉
分享 分享 讚好人數:2查看名單

係咪話我?哈哈哈…l don't care...
我估預派後大約四個月至派匙,葵聯、怡明、龍逸都係……咁我估二月或之前都有d根據……

而二月預派埋其餘三座(六月再派匙)……成個水仔一期派完……商場剛好完工…………希望……
2010 12 申請擴2(天倫樂)G1271
2011 08 收藍卡
2013 06 step1
2013 09 審查
2013 11 step2
2014 10 step3
2014 10 (5夭後)step4

哩度應該係大家互相鼓勵扶持渡過輪後上樓哩段困難時期,唔係喺度發表個人眼光發表事不關己的偉論,特別係當...
hktonyzhou 發表於 16-12-2014 03:28 PM 原文

同意 大家互相勉勵,就見曙光喇!
孰真孰假, 危言聳聽, 惟有憑心, 感受至真.
分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...19
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖