香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 啟晴邨 » 今天去訂做了C字櫃了
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...11
支持鍵盤翻頁

回應 #39 lomeion

姨媽傢私一D都唔合適我們做法, 我要係呢D櫃, 佢地無阿.
   一櫃合一....是我想要的. 有些人話要1200-1500一呎, 我在荃灣1050一呎都好OK啦.

要捉老公去睇, 如果唔係老公都無時間陪我去用...連剪頭髮都無時間, 昨天才有空去荃灣一次過剪埋 哈哈

夏天來了我老公就會好多人找他幫人貼隔熱紙...曬丫麻...唔曬D客唔整架, 係都要堆埋一齊來...=..=lll本帖最後由 EVACHAN1970 於 2015-04-06 18:26:18 編輯
最愛啟晴家
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  lomeion
   是2個櫃阿,, 一個是廳的C字, 要來放衣服及雜物鞋櫃, 抽屜,一個櫃搞掂哂, 因現在公屋好...
EVACHAN1970 發表於 2015-04-06 17:59:35 原文
你係幾人單位

回應 #42 az

一房單位阿
最愛啟晴家

回應  az
    唔使羡慕,可以分段整!
lomeion 發表於 2015-04-06 17:59:54 原文
我都係呢個打算

Thx
G12627 擴3
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  lomeion
   門口的那個7800元, 房的3個吊櫃3900元
EVACHAN1970 發表於 2015-04-06 18:14:35 原文
吊櫃用乜鑼絲安?

回應  az
   一房單位阿
EVACHAN1970 發表於 2015-04-06 18:27:02 原文
me 2 ar

回應 #46 az

佢講完我都忙了怎麼螺絲, 哈哈, 我要晚點等他回來問才知道.
最愛啟晴家

回應 #48 EVACHAN1970

梗係爆炸羅C,唔係實冧!
市2
I love Dog so much but I won't offence the rules as well,
any evidence proved to against the rules, go ahead to complain, catch me if you can!

回應  lomeion
   隔熱紙
EVACHAN1970 發表於 2015-04-06 18:25:48 原文
隔熱紙我都有諗過貼架

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖