香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市2人 » 報喜……G1290xxx S3
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...11
支持鍵盤翻頁

期望今晚爆大D,等待大家報喜
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  LittleTina
期待今晚
傻旦 發表於 2016-12-16 12:20:13 原文

我收到d消息未必係水四預派/_\
所以我都更加淆底唔知同大家早d一齊轉埋安全d
定係唔好咁快轉字好啦
擴2 g1292-95(12年1月登記)
16年12月 第一次派水泉澳山泉樓
17年3月 簽約,自此以後淡出Cyclub
詳盡輪候歷程請參閱「自我介紹」
由於本論壇不支持google form, 山泉CY會員佔領計劃&四期預派報喜表就此完結, 不便之處, 敬請原諒

回應 #52 LittleTina
NO 水4
聖誕節要派聖誕禮物啊房署
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我收到d消息未必係水四預派/_\
所以我都更加淆底唔知同大家早d一齊轉埋安全d
定係唔好咁快轉字好啦
LittleTina 發表於 2016-12-16 12:59:13 原文

頭先我打過去房署問關於自己拒絕嘅情況, 多口問佢水4是否即將開派, 佢叫我等陣, 跟住佢就同我講房署冇資料顯示即將會派喎
擴2 G12901
2016/9/27---S1   2016/10/20---S2
2016/12/03收到信派荔景邨   2016/12/09簽名拒絕   2016/12/13網上轉拒絕字
2017/1/5 轉返S2   2017/1/13 轉S3   2017/1/18 轉S4  2017/1/19 收信山泉

頭先我打過去房署問關於自己拒絕嘅情況, 多口問佢水4是否即將開派, 佢叫我等陣, 跟住佢就同我講房署冇資料...
hmcheng210 發表於 2016-12-16 13:33:01 原文

咁應該都證實真係未係水四啦…
我係問議員,佢幾日前從水泉澳房屋署哥邊得ge消息係最快聖誕後先做預派,詳細日子未有要視乎幾時執好手尾開始驗樓

咁你呢?你的拒絕情況如何?有冇話幾時會轉返S2?
由於本論壇不支持google form, 山泉CY會員佔領計劃&四期預派報喜表就此完結, 不便之處, 敬請原諒

回應 #1 hiutung448

我都岩岩睇到轉左S3啦!!!  

恭喜恭喜呀~~~~~
14/11/2016 : S1 見主任  * 03/12/2016 : S2 審查合格 * 15/12/2016 : S3  * 20/12/2016 : S4
23/12/2016 : 收信 - 1st水泉澳
G1292xxx - G1295xxx

咁應該都證實真係未係水四啦…
我係問議員,佢幾日前從水泉澳房屋署哥邊得ge消息係最快聖誕後先做預派,...
LittleTina 發表於 2016-12-16 13:40:13 原文

佢話宜家見我都係拒絕字, 我問佢幾時會轉返S2, 佢話唔知, 叫我耐心咁等候, 叫我上網自己CKECK, 佢仲話上網CHECK同打電話CHECK係一樣, 兩樣係同步喎
擴2 G12901
2016/9/27---S1   2016/10/20---S2
2016/12/03收到信派荔景邨   2016/12/09簽名拒絕   2016/12/13網上轉拒絕字
2017/1/5 轉返S2   2017/1/13 轉S3   2017/1/18 轉S4  2017/1/19 收信山泉

回應  hiutung448
我都岩岩睇到轉左S3啦!!!  
恭喜恭喜呀~~~~~
FongC9 發表於 2016-12-16 13:42:26 原文

你轉左S3?係g12926-954?
可唔可以screen cap黎睇睇@@?

終於到你了
綠表購入山麗苑

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖