香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 綠表置居計劃 » 景泰苑 » 樓下球場朝早五點幾有人打波
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...11
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

足球場 會有盂蘭盛會...
Mcdulldull 發表於 2017-10-24 17:00:14 原文

係啊,我其中一個唔揀果邊既原因就係甘,我細膽,以前係以頭返工,撞正果排夜晚ot經過就

係啊,我其中一個唔揀果邊既原因就係甘,我細膽,以前係以頭返工,撞正果排夜晚ot經過就
april2015 發表於 2017-10-24 20:53:48 原文

我又唔驚,只係怕d歌聲難頂啫

我又唔驚,只係怕d歌聲難頂啫
Mcdulldull 發表於 2017-10-24 21:02:36 原文

甘佢應該唔會開到好夜掛

好慘呀, 我係超低層, D 人晚晚12點先收皮, 5點又開始打波, 完全訓唔到覺, 我又易醒..........除左報警可以...
mablewong1234 發表於 2017-10-24 10:02:38 原文

報警話球場有人打波?

估唔到對球場都會咁嘈, 夜晚又放狗又打波, 朝早又打波, 希望個球場快啲拆喇, 遲啲同足球場對掉會好好多
leo999 發表於 2017-10-24 16:15:05 原文

打波聲真係好大獲,我以前樓下都係球場,夜晚周圍一靜,打波聲好應聲,好彩係屋村球場,半夜有人打波打落去管理處就有人去處理。

估唔到對球場都會咁嘈, 夜晚又放狗又打波, 朝早又打波, 希望個球場快啲拆喇, 遲啲同足球場對掉會好好多
leo999 發表於 2017-10-24 16:15:05 原文

有消息話掉位咩?

有無得同區議員反映,晚上熄燈就要關門禁止有人打波

有消息話掉位咩?
kitiya2000 發表於 2017-10-24 22:56:27 原文

睇政府資料係會掉位
分享 分享 讚好人數:1查看名單

有消息話掉位咩?
kitiya2000 發表於 2017-10-24 22:56:27 原文

這裡有講

http://www.legco.gov.hk/yr16-17/chinese/panels/hg/papers/hg20170711cb1-1198-1-c.pdf

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖