香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 市4 幾多人停在s2? 高速投票
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

你呢個case,一轉S2應該會極速派樓
pangwong 發表於 2018-07-17 09:32:38 原文
希望一轉S2跟住S4派海盈啦,咁就very good 嘞
市4 G1261
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我還未收到合格信
G12946  市4  S1  5月28日見主任 8月8日 S2   1月17日 S3  1月18日S4   1月22日 順天邨 1月28日 拒絕
2月23日 S3  2月26日 S4  3月1日 鴨利洲邨 3月7日   拒絕
3月30日 S2 4月16S3  17S4 24收信特殊單位不計一次,會拒絕❌博最後一次
6月3日 最后牛頭角上邨
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有冇人知幾時開派呢?
我1297好似抆抆地水.....
我想要海盈呀
市4~G1297####
2018年3月S1,5月29審查,6月28 S2,2019年3月21~S3,2019年3月22~S4,23號愛民邨,26號拒絕
4月3號~S2,5月9號S3,5月14號S4,17號漁灣邨,22號拒絕,23號綱上轉拒絕,
5月28日~S2,5月31~S3,6月4~S4,6月8號收信~不計一次,6月12電話拒絕同日轉拒絕字,24號歸隊S2,7月23~S3,26號S4,30收信麗翠,感恩

希望可以派到海盈啦,好期待呀!

回應 #8 CC030 我系127一員有機冇
第一次派舊樓,第二次中海盈,非常感恩❤️

回應  CC030 我系127一員有機冇
市4 發表於 2018-07-17 20:20:51 原文

食硬。

係128我呢批慘d

回應 #56 CC030 承你貴言,希望大家都好運,早D安居樂業
第一次派舊樓,第二次中海盈,非常感恩❤️

食硬。
係128我呢批慘d
CC030 發表於 2018-07-17 20:23:53 原文

妳1281都食硬,我1283就唔知?最重要127班唔知有幾多人。
G12833(市4)
19/09/2018 漁灣邨低低層(拒絕)
20/10/2018 蘇屋邨(接受)

妳1281都食硬,我1283就唔知?最重要127班唔知有幾多人。
rocky.. 發表於 2018-07-17 21:09:18 原文

我見有G125= =

G127先第二次= =....有D小貓G126.....

G127 一大批(之前安泰食5到, 食過骨的好多人)

我見有G125= =
G127先第二次= =....有D小貓G126.....
G127 一大批(之前安泰食5到, 食過骨的好多人) {o03...
CC030 發表於 2018-07-17 21:11:09 原文

妳剛在新起點第一批,一定中,無理由1300個單位原地踏步唔派上去
G12833(市4)
19/09/2018 漁灣邨低低層(拒絕)
20/10/2018 蘇屋邨(接受)

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖