香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 笑話 » 做人难,做男人更难
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...8
支持鍵盤翻頁

哈哈, 一齊去玩, 啱唔啱聽...  
但係要請妳幫下手 WOR.
LadyYaYa 發表於 2012-5-24 22:15:03

我試下叫人幫我 book ...

回應  dreaming
妳個名 " 夢夢 " 好正...
LadyYaYa 發表於 2012-5-24 22:07:12

好好聽呢...多謝妳哋比咗個 " 夢夢 " 我 !  
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  MaggieWong

我估 LadyFaFa 好叻 lee 味嘢 ! 一定絞店...
LadyYaYa 發表於 2012-5-24 22:10:49

我淨係識 mj 同唱 K 咋

我試下叫人幫我 book ...
LadyFaFa 發表於 2012-5-24 22:16:40

好嘢 ! 德嫂...萬歲...

我淨係識 mj 同唱 K 咋
LadyFaFa 發表於 2012-5-24 22:18:20

一睇就知妳 " 店 " 啦 !

好嘢 ! 德嫂...萬歲...
LadyYaYa 發表於 2012-5-24 22:20:26

試下唔等於完成

一睇就知妳 " 店 " 啦 !
LadyYaYa 發表於 2012-5-24 22:23:13

妳都識喇 !! 我地星期六可以唱 k

妳都識喇 !! 我地星期六可以唱 k
LadyFaFa 發表於 2012-5-24 22:24:29

同隻墨魚一齊唱...咁都得...

試下唔等於完成
LadyFaFa 發表於 2012-5-24 22:23:15

好嘢 ! 玩完...

同隻墨魚一齊唱...咁都得...
LadyYaYa 發表於 2012-5-24 22:29:00

同墨魚咀咀得唔得

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖