香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 我的特快公屋(逸東一邨) 之 睇樓篇
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...9
支持鍵盤翻頁

如果比我, 我即要囉! 間房, 地台, 櫃.....基本野有齊!

大部份眼見功夫,當然要佢4個月租自己落手落力...
pcdogapp2004 發表於 2012-10-30 09:44:54

我要左呀,不過要做電檢,要3星期先有鎖匙
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 34# bie
係呀, 我都係咁架. 不過我想知點解居屋會畀你, 又係特快呢? 居屋唔係咁可以買?

我一樓單位對街市,應該會幾嘈,
不過可能我一家人仲嘈
bie 發表於 2012-10-30 01:07:52

夜晚會好d,不過早上可能會好嘈, 因為你未起身街市已經要做準備. 安裝多少少隔音係向街市果邊. 重有呀, 津貼你知5知要個幾月先有得囉? 可能你已經入左伙. 快d裝修可以過新年, 好開心, 恭喜!

回應  bie
係呀, 我都係咁架. 不過我想知點解居屋會畀你, 又係特快呢? 居屋唔係咁可以買?
debby216 發表於 2012-10-30 10:33:00

係居屋改做公屋出租,董伯伯8萬5政策....

我見過油淺藍色都好好ga

冇熱水爐嘅

回應  bie
debby216 發表於 2012-10-30 10:33:00

呢D原先係居屋,跟住政府唔再賣居屋,咁呢D落成左但未開售嘅咪轉晒做公屋囉,
其實特快唔係全部都係唔好架,當中好多都好正,今年仲見到有一間欣安邨新房呀

夜晚會好d,不過早上可能會好嘈, 因為你未起身街市已經要做準備. 安裝多少少隔音係向街市果邊. 重有呀, 津...
debby216 發表於 2012-10-30 10:39:42

我間屋房署話要做電檢,要3星期後先有鎖匙,
津貼房署話入伙一個月左右比支票

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖