香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 媽咪族群 » 有無人知黃大仙鑽石山果頭平D租呢?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...10
支持鍵盤翻頁

回應 45# kitmak

甘我又無甘誇張!我好愛我的囡囡!我覺得有問題不要伸延下一代!
擴3,G1255XXX,S1-28/10/2013審查,S2-13/11,S3-19/3/2014,S4-20/3,派梨木樹二邨第二座(25/3拒絕)
12/04-S2,9/10-S3,10/10-S4……派朗泉低層!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  kitmak

甘我又無甘誇張!我好愛我的囡囡!我覺得有問題不要伸延下一代!
程施 發表於 2013-1-13 14:57:08

去試過自殺比老公救反.叉呀仔頸面都紫色差D呀仔無命
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

無計啦”無十全十美嗎
kitmak 發表於 2013-1-13 14:35:51

年青力壯冇問題

年青力壯冇問題
Felice233A 發表於 2013-1-13 15:05:53

哈哈哈哈哈..... 我都好後生架
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

回應  Felice233A
    我夫家住慈雲山架,一到清明,小巴都無架可以上!
程施 發表於 2013-1-13 14:53:45

我第一次派慈雲山唔要,轉車亦係其中一個因素。

哈哈哈哈哈.....     我都好後生架
kitmak 發表於 2013-1-13 15:11:03

我就係知妳好後生,所以上山都難唔到妳,但去九龍城食宵夜會唔會車程耐咗呢?

我就係知妳好後生,所以上山都難唔到妳,但去九龍城食宵夜會唔會車程耐咗呢?
Felice233A 發表於 2013-1-13 15:16:33

有巴士
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

Felice233A 發表於 2013-1-13 15:16:33

慈雲山夜晚好多嘢食架 我成日上去食本帖最後由 kitmak 於 2013-1-13 15:23:51 編輯
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

有巴士
kitmak 發表於 2013-1-13 15:20:44

有巴士直達,唔使轉車?

慈雲山夜晚好多嘢食架 我成日上去食本帖最後由 kitmak 於 2013-1-13 15:23:51 編輯
kitmak 發表於 2013-1-13 15:23:07

識途老馬

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖