香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 尋人覓物 » 尋細kk
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...16
支持鍵盤翻頁

距系甘講啊,
叫我等埋呢個星期無信再打電話上去
細KK 發表於 2013-7-10 16:34:19

咁即係有可能石歡樓

咁即係有可能石歡樓
Eisan 發表於 2013-7-10 16:37:35

唔知啊,點解甘講?
距話距地電腦睇唔到既哦
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #52 細KK

即係未出信。咁耐未出信,好可能派石歡樓,如果唔係預派,通常好快可以收到信架。

唔知啊,點解甘講?
距話距地電腦睇唔到既哦
細KK 發表於 2013-7-10 16:43:03

summer 講得啱
因為其他樓應該會睇到啦
你上星期六step4
今日星期三啦

回應  細KK

即係未出信。咁耐未出信,好可能派石歡樓,如果唔係預派,通常好快可以收到信架。
sum_summer 發表於 2013-7-10 16:46:40

距只話你已獲得配房,
我話甘系派到邊度?
距話唔清楚,距電腦睇唔到資料,
我話甘點解我仲未收到信?
距叫我等埋呢個星期仲未收到信再打電話上去,
交談完畢

summer 講得啱
因為其他樓應該會睇到啦
你上星期六
今日星期三啦
Eisan 發表於 2013-7-10 16:49:16

7月5號轉的step4的

距只話你已獲得配房,
我話甘系派到邊度?
距話唔清楚,距電腦睇唔到資料,
我話甘點解我仲未收到信?
距叫我等...
細KK 發表於 2013-7-10 16:53:52

不過上次我都係幾日都收唔到
我打去都話睇唔到

之後派左彩德

回應 #55 細KK

佢地熱線電腦係同房署一個系統,房署話如果出左信電腦會睇到派邊,佢仲話熱線電腦可以睇到唔一定要上房署問………答案有二,一:未出信,所以睇唔到。二:熱線冇幫你查清楚。

不過上次我都係幾日都收唔到
我打去都話睇唔到

之後派左彩德
Eisan 發表於 2013-7-10 16:58:02

甘姐系正常啦

回應  細KK

佢地熱線電腦係同房署一個系統,房署話如果出左信電腦會睇到派邊,佢仲話熱線電腦可以睇...
sum_summer 發表於 2013-7-10 16:59:27

只有默默等了

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...16
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖