香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 龍逸邨 » 廚房個窗花都幾有用吖!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...9
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  羅曼蒂克

我覺得唔嘈囉,
咁又唔會一粒聲都冇。
佢好似都慳水慳電的,
我就貪佢夠薄,
有30分...
suki. 發表於 2013-08-22 00:27:04

妳嗰隻係N型號最新款標榜6重洗賣點較靜 , 我早兩日
訂咗部8公斤

回應 #52 羅曼蒂克

8kg更好啦 ,但價錢又貴d喔,
我初初試機好屎蠢,走去洗塊超吸水的地墊,
点知塊野真糸吸水力強,吸到好重又痴埋一舊,
部機轉唔到,我以為咁黑仔糸部壞機,
咁唔信邪走去試洗第二d野,又冇事喎,
我用開上揭式糸唔會咁嘅,
開頭都有d唔習慣用大眼雞。

回應  羅曼蒂克

8kg更好啦 ,但價錢又貴d喔,
我初初試機好屎蠢,走去洗塊超吸水的地墊,
点知塊野...
suki. 發表於 2013-08-22 00:55:34

慢慢就慣 , 有冇試用過30分鐘洗衫? 本帖最後由 羅曼蒂克 於 2013-08-22 01:12:01 編輯

回應 #54 羅曼蒂克

有呀 ,洗床單呀,窗簾呀,衫就未洗過,
我估我以後多數都會用30分鍾呀,
但唔知30分鐘洗有汗味的衫o唔ok呢!

回應  羅曼蒂克

有呀 ,洗床單呀,窗簾呀,衫就未洗過,
我估我以後多數都會用30分鍾呀,
但唔知30...
suki. 發表於 2013-08-22 01:20:45

點解會買LG既? LG洗衣機重未好多人用, 不過依家韓國牌子
既家庭電器已經慢慢超越日本牌子, 例如電視機, 好快連電櫃,
洗衣機都開始趕過

我買左部lg...深440mm

回應 #31 suki.

我想問是洗碗盤下面的層架好得咁,請問在那裡可買到?

我買左部lg...深440mm
wakakathy 發表於 2013-08-22 01:42:36

440即係6公斤,係咪同樓主部一樣?本帖最後由 羅曼蒂克 於 2013-08-22 02:42:42 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖