香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » * * * 藍莓雞蛋布丁 * * *
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...10
支持鍵盤翻頁

好叻咩?成日整咁多好野,又靚…………係唔係想刺激我哋呢班唔識整嘅人呀?但我又真係真係好想攞杯嚟食呀。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好叻咩?成日整咁多好野,又靚…………係唔係想刺激我哋呢班唔識整嘅人呀?但我又真係真...
yee 發表於 2013-08-24 09:04:45

學啦....請埋我陪吃....
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

妳近排好有興趣整嘢食,經驗唔少啦!

Felice233A 發表於 2013-08-24 02:59:37 [/quote]

嗯....係會越做越想做, 因為好好玩 多咗小小經驗喇
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

Eisan 發表於 2013-08-24 07:47:44

阿夢做野好仔細... 工具一套套來... 勁呀
forforum46 發表於 2013-08-24 08:19:11

多謝 ! 妳同其他人都係好細仔ga

好小部份工具是新買, 但好多工具都係以前存下來所以搬屋時都好頭痛

妳近排好有興趣整嘢食,經驗唔少啦!
Felice233A 發表於 2013-08-24 02:59:37

嗯....係會越做越...
dreaming 發表於 2013-08-24 12:03:26 [/quote]
愈做愈好,愈做愈有成功感愈做愈有口福,睇怕唔使幾耐妳就增肥成功

好叻咩?成日整咁多好野,又靚…………係唔係想刺激我哋呢班唔識整嘅人呀?但我又真係真...
yee 發表於 2013-08-24 09:04:45

咁我下次唔整咁靚囉

好...妳乖, 請妳食喇

多謝 ! 妳同其他人都係好細仔ga
好小部份工具是新買, 但好多工具都係以前存下來所以搬屋時...
dreaming 發表於 2013-08-24 12:10:41

依家呢啲工具唔使頭痛啦,仲大有用武之地;整咁多好嘢食都多得佢哋唔少

學啦....請埋我陪吃....
forforum46 發表於 2013-08-24 10:50:32

我又陪吃

嗯....係會越做越...
dreaming 發表於 2013-08-24 12:03:26

愈做愈好,愈做愈有成功感愈做...
Felice233A 發表於 2013-08-24 12:11:08 [/quote

成功感真係好有推動力嘅 , 唔會囉...我真係食極都唔肥ga

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖