香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 今朝搭車有個OL向我正面施壓!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...47
支持鍵盤翻頁

靚唔靚﹖身才好唔好﹖
杜拉格斯 發表於 2014-03-18 10:34:50
唔錯,身材麻麻!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

樓上講奇遇...我話係 艷遇 至啱囉
yee 發表於 2014-03-18 10:35:32
唔算,感覺好無助,想喊!

唔錯,身材麻麻!
張其 發表於 2014-03-18 13:57:38

好多人樣ok,身型唔得
身型得,樣唔得

你認識自己幾多呢
wintak 發表於 2014-03-18 10:56:40
你係話幾多日先?3日就出到益力多嘅容量,
係1排,唔係1支!

前幾日他話尿急都冇反應,點會反射,吹……唔起,
好運 發表於 2014-03-18 10:55:01
唔關事,同勃起冇影響!

你係話幾多日先?3日就出到益力多嘅容量,
係1排,唔係1支!
張其 發表於 18/03/2014 14:18

益力多一排係四肢呀!
有錢的人,可以投機,錢少的人,不可投機,根本沒錢的人,必須投機———德國股神,安德烈‧科斯托蘭尼( André Kostolany )

回應 #1 張其

張其我諗你一定係寫反咗

其哥 : 小姐,你再貼埋黎,我叫架那.
sherrychan 發表於 2014-03-18 11:21:09
唔會,我個人好慷嘅!

回應  好運
    流出黎嗰D唔係口水架
citybus 發表於 2014-03-18 11:22:18
阿腥,你好似核突咗少少喎!

你要幫手抬起佢
杜拉格斯 發表於 2014-03-18 11:29:03
唔駛,佢好似唔係幾識擔!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...47
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖