香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 大家食得飽唔飽﹖
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...11
支持鍵盤翻頁

回應 #43 martinnessa

人吔話d鷄粉好冇益架,用埋哂d老鷄、病鷄做架。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

蒜蓉炒菜心
好運 發表於 2014-03-26 11:48:10

咁都好,最死日日滾湯

回應 #41 好運

唸住睇吓有冇好心人,請食免費5餐嗎

回應  張其
    今朝扯到"行"返工,唸住追你...post,同你互吹,點知你俾人delete,淨係見到你話同我去...
citybus 發表於 2014-03-26 11:45:40
你意思係想同我互吹,係咪互相吹水咁解?
唔係嗰啲互吹...嚇得我吖!

俾人封帖,冇乜mood!
張其 發表於 2014-03-26 11:35:02

都叫你無去女族群,你又鹹濕。
work hard!!!     

你意思係想同我互吹,係咪互相吹水咁解?
唔係嗰啲互吹...嚇得我吖!
張其 發表於 2014-03-26 11:52:08

我睇到都嚇左一跳

回應 #54 張其

你驚互吹...會出事?
咪上嚟約埋一大班人齊吹囉。

早餐吃得似平民,午餐吃得似皇帝,晚餐吃得似乞兒,這樣才是養生之道. 晚餐吃得太飽,訓覺會胃酸倒流.

咁都好,最死日日滾湯
杜拉格斯 發表於 2014-03-26 11:48:46

老人家鍾意滾湯,你咪自己炒羅,

回應  張其
    你驚互吹...會出事?
咪上嚟約埋一大班人齊吹囉。
citybus 發表於 2014-03-26 11:59:43

他驚你愛上他

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖