香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 屋邨管理 » 控訴房署怪招引吠捉養狗 60狗主靜坐求修例
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6...11
支持鍵盤翻頁

其實要爭論無法講得清 我以前住私人屋苑係講到明可以養狗, 未入住都係覺得無問題,幾好喎屋苑可以養狗...
JLLAU 發表於 2015-06-06 18:31:19 原文
反而我又唔覺咁影響喎,可能我好好彩,以前鄰居養狗,佢成日打開門,ok無味,每次我番黎隻狗都走黎門口擺下尾。我讀書既學校都有養幾隻大狗,又ok無特別問題喎 公司隻狗又係好玩得
唔記得講,以前啟晴咪地盤既,剛入伙時成日見到幾隻大狗,d人都話佢地好惡,但我又覺得佢地ok喎,摸一摸佢都肯

我幾時有話改建吾影響到人就岩呀,
只係果D改建既人,影響吾到人就好難發現,就吾會俾人投訴,但佢地一...
german 發表於 2015-06-06 18:26:54 原文
我意思係話d人,如果自已本身都有范規,就無資格去評論人地,明唔明

我意思係話d人,如果自已本身都有范規,就無資格去評論人地,明唔明
az 發表於 2015-06-06 18:55:20 原文

呵呵....我一樣都冇犯喎,但你咪又係講到我無資格去評論
分享 分享 讚好人數:0查看名單

反而我又唔覺咁影響喎,可能我好好彩,以前鄰居養狗,佢成日打開門,ok無味,每次我番黎隻狗都走黎門口擺下...
az 發表於 2015-06-06 18:53:59 原文

吾影響你吾代表吾影響其他人喎,

吾影響你吾代表吾影響其他人喎,
german 發表於 2015-06-06 19:01:49 原文
對我黎講,唔明點影響到人

對我黎講,唔明點影響到人
az 發表於 2015-06-06 19:03:18 原文

你話人冇理,其實最冇理果個咪你囉

你話人冇理,其實最冇理果個咪你囉
german 發表於 2015-06-06 19:07:44 原文
你咪一樣無理 強迫人接受你個套

你咪一樣無理 強迫人接受你個套
az 發表於 2015-06-06 19:09:34 原文

哈哈...白痴 ,法例吾係我定架,我何來強迫人呀

哈哈...白痴 ,法例吾係我定架,我何來強迫人呀
german 發表於 2015-06-06 19:15:02 原文
你迫緊我接受會影響到人個套

你迫緊我接受會影響到人個套
az 發表於 2015-06-06 19:19:05 原文

我邊句迫你呀, 真係笑死

你夠係迫緊我接受吾會影響到人個套 本帖最後由 german 於 2015-06-06 19:25:25 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖