香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 新公屋 - 元朗 洪福邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...601...2039
支持鍵盤翻頁

回應 #5916 leokung
而家我維有求神拜佛我太太公司可以趕到填回那份HD527給我們。而其他資料我們會在下星期內希望準備好。祝我好運吧。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  desmondching
要準備那些審查十分煩。房處衹給我6至7個工作天去準備那份HD527。但,我太太在收信後...
andyhosk1961 發表於 2015-03-08 20:13:26 原文

審查時你個女唔去都得架WO應該...我果陣都冇去...得我爸同呀媽兩個人去
G1228-G1230 新5
2011 友愛 (不合理拒絕)
15/5/15 重審
10/6/15 s2,11/6/15 s3,12/6/15 s4
18/6/15 湖景 (合理拒絕吉屋)
30/7/15 派安定

回應 #5923 bettermango

G1237XXXX,新4人,09年4月申請,第一次:11年派友愛邨。至今無派過,仲有兩次機會。苦等5年有余,2015年3月派洪福

回應 #6003 CC_121
是否真的?那我即時去信房處和1823問一問。

回應  desmondching
要準備那些審查十分煩。房處衹給我6至7個工作天去準備那份HD527。但,我太太在收信後...
andyhosk1961 發表於 2015-03-08 20:13:26 原文

阿女未夠18應該都唔駛去…以前申請公屋都係我父母去…(雖然以前的定義係 81XXXXX)本帖最後由 leokung 於 2015-03-08 21:19:21 編輯

回應 #6006 leokung

我記得過咗18........(我純粹嚟呃金幣嘅…… 本帖最後由 macymacy 於 2015-03-08 21:18:18 編輯

回應  leokung
   我記得過咗18........(我純粹嚟呃金幣嘅……
macymacy 發表於 2015-03-08 21:17:32 原文

咁樣呢度應該會響入伙前成為係首條cyclub 爆post 的主題…

一於大家推爆佢啦

你真係大方!任由我响度呃金幣!哈哈哈哈

都唔知要特快好還是等洪福........還是無了期再等.........
新4 G1248XXXX
結束多年的痛苦  已上樓

回應 #6006 leokung
但我個女已經20嵗了。她當天課程非常緊張。請問,是否可以通知房處我女兒缺席是次會面?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...601...2039
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖