香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 啟朗苑 » 白表核心機會有幾多?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...10
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

咁快?白核嗎?
machi010 發表於 2018-04-27 10:40:21 原文

是呀!
擴展市區 二人家庭 G1468

唔一定無機會0既~
我上次有抽,係第5粒波,不過係第三時段揀(1日有3個時段揀樓,房署跟次序編定0左,係無...
DonnaRabbit 發表於 2018-04-23 12:51:03 原文

上次彩興苑我都係第五粒波, 被安排在第二個時間段~彩興苑咁就擦身而過啦~
希望今次留返一間東涌俾我啦~

是呀!
hihik 發表於 2018-04-27 11:11:43 原文

快成咁,我見支票仲未過數,會唔會有事
凱樂苑 D座高層

上次彩興苑我都係第五粒波, 被安排在第二個時間段~彩興苑咁就擦身而過啦~
希望今次留返一間東涌俾我啦~
Lany 發表於 2018-04-27 12:55:05 原文

我記得你 上次我地已經0個彩興苑0個d討論post度傾過下偈0架喇!!
我同你都一樣,希望有東涌都已經好好!!!

快成咁,我見支票仲未過數,會唔會有事
machi010 發表於 2018-04-27 14:06:38 原文

我4月4日交,我見佢4月11日已扣數,你可能遲些交,太多人未處理,放心好快扣本帖最後由 hihik 於 2018-04-27 14:22:32 編輯

我記得你 上次我地已經0個彩興苑0個d討論post度傾過下偈0架喇!!
我同你都一樣,希望有東涌都已經...
DonnaRabbit 發表於 2018-04-27 14:09:27 原文

唔明,系比人 揀哂?咁易抽中?

回應  hihik
總數:4400
前排頭位遷拆戶:2900(未必全部都買)
長者限額:1300
綠白表5比5
即係2200...
ven2006 發表於 2018-04-17 18:29:06 原文

明白。機會少

過來人經驗
頭五no.有得啓德
頭十no.有得長沙灣
頭二十no.有得東涌
純估計
louishc0380 發表於 2018-04-17 18:03:39 原文

有冇咁好10粒波都有?

有冇咁好10粒波都有?
hihik 發表於 2018-04-27 14:55:16 原文

近呢2年冇可能....

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖