香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 銀河苑 » 開始諗裝修
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...13
支持鍵盤翻頁

回應  Altonpoon
不是這間,間2房(沙專),包地專(木文另計),廚柜安裝,玻璃門,全屋剷防潮油及油漆$10700...
波波珠 發表於 2018-05-24 00:42:11 原文

有冇話要整幾耐呀? 包唔包過底地專?
玻璃門係邊度?
你會唔會裝鐵閘呀? 傢私個啲有冇諗點搞?
佢地好多都唔送梅窩... ><
分享 分享 讚好人數:0查看名單

其實駛唔駛全屋剷底批灰做防潮.....定係可以真接上五合一?
Pittyeung 發表於 2018-05-24 05:45:57 原文

我都有諗呢個問題... 諗住到時上去睇下先算...

E家揾到間肯做,間2房鋪地,廚房,全屋剷油做防潮底,先1O萬鬆,真糸2個價錢兼又解決一個問題
波波珠 發表於 2018-05-21 21:39:18 原文

can pm me detail~?
銀河A座

希望十一月可以入伙

[quote]有冇話要整幾耐呀? 包唔包過底地專?
玻璃門係邊度?
佢地好多都...
aerislee 發表於 2018-05-24 12:49:05 裝修公司話一般45日,不過銀河屬徧遠地區,可能預多少少日子,(多数45日),過底專糸沖涼房用的??鐵閘仲未揾到人肯整,玻璃做房門,貪佢採光度高,果廳冇甘黑,傢俬用E馬,因佢肯送梅窩,但要家C10%做運費本帖最後由 波波珠 於 2018-05-24 21:53:09 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

鐵閘 - 到時搵承仔 / 梅窩街市

[quote]有冇話要整幾耐呀? 包唔包過底地專?
玻璃門係邊度?
佢地...
波波珠 發表於 2018-05-24 21:47:49 原文

45日都幾快喎!E馬送?10%都唔少野喎.. sea馬?過底磚係全屋呀,如果唔係花左會現白色。你細單位間兩房?廳會冇窗喔,我地唔想廳冇窗所以間一大房算。本帖最後由 aerislee 於 2018-05-26 15:24:06 編輯

45日都幾快喎!E馬送?10%都唔少野喎.. sea馬?過底磚係全屋呀,如果唔係花左會現白色。你細單位間兩房?...
aerislee 發表於 2018-05-26 15:22:50 原文

如果大房一開二呢?個廳大啲又有窗

提提大家,梅窩較為潮濕同凍,所以做地板或磚要留意一下
分享 分享 讚好人數:2查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖