香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 我對海盈的憧憬
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...9
支持鍵盤翻頁

支持波子姐
G1305XXX  6/2012,市2
30/1/2018見主任
11/5轉S2,14/5轉S3,15/5轉S4
18/5派啟業邨啟裕樓(問題單位,拒絕)
7/6 歸隊轉S2,30/8轉S3,4/9轉S4
5/9收信派海盈邨盈輝樓低層
分享 分享 讚好人數:0查看名單

G13051 (巿3)

我2017年尾探完麗智之後,順道去Aeon遠望海盈,只覺得佢實在離我太遠,未敢高攀....   
怒亦喵 發表於 2018-09-12 00:31:06 原文

咦,您这个和上兩个讯息我都是今日才看到的....但这之後的讯息昨晚卻已看到。
波子U0391

我們比較喜歡發光發熱+發財發達+咩都要最發
Sinson 發表於 2018-09-12 09:23:57 原文

發.....夢都掛住海盈!
波子U0391

咦,您这个和上兩个讯息我都是今日才看到的....但这之後的讯息昨晚卻已看到。
Marble2016 發表於 2018-09-12 16:24:54 原文

波子姐咁受歡迎,點會睇得切呀!
安居樂業,祝各位早日上樓!

支持

波子姐咁受歡迎,點會睇得切呀!
怒亦喵 發表於 2018-09-12 18:10:12 原文

好似您受欢迎d喎!
您嘅報喜帖218個回帖,香港九龍新界離島山上山下海边八方来賀.....

CC姐334回帖
BB姐429回帖
That's why 您们自动當選了
海盈福利促進会的委員!

波子U0391

好似您受欢迎d喎!
您嘅報喜帖218個回帖,香港九龍新界離島山上山下海边八方来賀.....

CC姐334回帖...
Marble2016 發表於 2018-09-12 18:54:58 原文

我呢啲至多係叫做健談,喜歡social,唔等於受歡迎架  

我呢啲至多係叫做健談,喜歡social,唔等於受歡迎架  
怒亦喵 發表於 2018-09-12 19:15:12 原文

您見幾多人"衷心"咁恭喜您就知啦!資深係唔同d嘅!

我黎左半年都未夠,probation 都未過....
波子U0391

您見幾多人"衷心"咁恭喜您就知啦!資深係唔同d嘅!

我黎左半年都未夠,probation 都未過.... ;063...
Marble2016 發表於 2018-09-12 19:27:03 原文

我地個「海盈福利關注組」要靠你喇!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖