香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 欣安邨 » 有沒有欣安住戶拆了房署固定裝置?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...16
支持鍵盤翻頁

希望大家自律,小心自己既措詞及用字,理性討論~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  lamkwanyee
死窮鬼 !係度扮上等人!!
koey1234 發表於 2011-6-25 22:34:58

咁你即係認同"間屋等同屬於你"唔該俾証明啊?份約邊行寫明?

俾唔出你收聲,得把口!

回應  lamkwanyee
   你係唔係吃飽飯唔駛去廁所,
manlung6187 發表於 2011-6-25 22:07:40

你講架嘛"層樓等於屬於你冇分别"份約邊段邊行寫明啊?講唔出呀?技窮?

無知識無法律你收聲啦,你咁有本事就叫處房寫份証明文件俾你囉,我向你五體頭地都得....挑!

回應 63# lamkwanyee

低能!

回應 63# lamkwanyee

尋晚唔夠你呀?? 而家係度吠 !!

-,- 大家同一邨..唔好咁啦~

有人係度吠先!!先撩者賤!!

其實都是房署設計的問題,如果可以設計一些清水房給一些有能力裝修的,一些没能力裝修的給一點基本裝修,那就好多了,大家都有理。平常心吧大家

其實2-3人單位的廚房不改灶台,放到洗衣機嗎
dailyowl 發表於 2011-6-24 16:07:00

放唔到~因為放左洗衣機你就洗唔到碗~
我個灶台都拆左~根本就冇計~除非你全部放哂係廳~
我依家拆灶台做地柜放洗衣機~雪柜就放係廳~

咁你即係認同"間屋等同屬於你"唔該俾証明啊?份約邊行寫明?

俾唔出你收聲,得把口!...
lamkwanyee 發表於 26/6/2011 18:48

我凈係知間屋係俾我住!!!係我交租!!!唔知點解會有人可以咁多事
仲有~~有d嘢真係好唔明何解一個女人會叫人"外父"唔通~~~諗起

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...16
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖