香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 20種男人,女人打死都不要嫁!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...13
支持鍵盤翻頁

回應  MaggieWong

我中四份一啫 第一個一定唔中啦,第4項就......
彩喜比利 發表於 2012-3-22 12:42:42

我就覺1&4唔似囉,所以問清楚囉~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

幻想中的愛情是最美滿
單飛媽咪 發表於 2012-3-22 12:48:25

往往現實是殘酷的,所以我心目中冇夢中情人,亦已過左發夢的年華~

不過可以發夢都係好事~

大哥太太係極品 
單飛媽咪 發表於 2012-3-22 12:45:27

係呀極品入邊撿出來既。
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

往往現實是殘酷的,所以我心目中冇夢中情人,亦已過左發夢的年華~

不過可以發夢都係好事~
MaggieWong 發表於 2012-3-22 12:59:25

係架!識得發夢係好事

係呀極品入邊撿出來既。
趙生 發表於 2012-3-22 13:03:37

咁你要好好收藏喇!!

不過可以發夢都係好事~
MaggieWong 發表於 2012-3-22 12:59:25

送妳一首夢醒時分

你好本事,可以改造你隻貓公,証明你隻貓公好愛你肯為你改變,好好珍惜喇,祝福你~
MaggieWong 發表於 2012-3-22 12:29:48

既然佢已經被我【私有化】,梗系要將佢改變成最啱我心意、最聽我使先得啦
常樂我淨

既然佢已經被我【私有化】,梗系要將佢改變成最啱我心意、最聽我使先得啦
老貓 發表於 2012-3-22 13:13:33

啱!你係我像,多多指教~

我好少會要求人改變來迎合自己,只會傻更更係樹等人改變.(覺得你愛我既,壞習慣係咪應該改呢?)....好似唔WORK.睇來我要試下好似你咁,唔知我性格做唔做得到~

咁你要好好收藏喇!!
單飛媽咪 發表於 2012-3-22 13:05:54

撿著出來既廢品,仲收藏。
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。

撿著出來既廢品,仲收藏。
趙生 發表於 2012-3-22 13:32:07

無幾多個女人可以容忍男人有以上各項的其中 17種

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖