香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 男人不懂女人心
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...10
支持鍵盤翻頁

係咪真係咁簡單呀? 樓主都話女人通常是口是心非喎, 咁你呢句係真定係假架?   ...
taiyk奇哥 發表於 2012-6-11 18:02:57

我而家嘅心態就係咁簡單!將來會唔會變就末知!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  MaggieWong

一個太懂女人心的男人,都未忽係好男人------有可能是個愛情騙子!
一個不解女人心的男...
carriewwf 發表於 2012-6-11 18:10:39

一個好男人未必一定係好老公,好情人,好伴侶
一個懂得女人心既男人亦未必係愛情騙子!

你都係口硬心軟,而家呻完係咪舒服D呢! 你唔好放棄多D鼓勵佢,邦助佢戒煙,假以時日一定成功,加油!...
MaggieWong 發表於 2012-6-11 22:09:23

佢梗系想我【放棄】佢啦,發夢都未有甘早!放心,我會越來越【緊張】佢架!
常樂我淨

你學到野末呀?
MaggieWong 發表於 2012-6-11 22:13:16

我貓公一個同事有次見到我對貓公如此【嚴厲】,竟然話:乜女人結左婚變得咁惡架,我以後都唔敢結婚喇……
唔知小彬會唔會咁諗呢
常樂我淨

我貓公一個同事有次見到我對貓公如此【嚴厲】,竟然話:乜女人結左婚變得咁惡架,我以後都唔敢結婚喇……
...
老貓 發表於 2012-6-12 07:43:43

對付你家呢種男人可能要軟硬兼施,試下用氹嗲關心...

男人好要面,係出邊俾佢威晒,有咩返屋企頂痰X都好.....
當熱戀時,"嚴厲"大家會當係愛既表達,當愛情昇華到感情時,呢D就係缺點喇......佢應該仲有憧憬既.....

色即是空 空即是色

阿彌陀佛

色即是空 空即是色

阿彌陀佛
的士LOK 發表於 2012-6-12 09:54:21

逃避唔係解決問題既方法....

對付你家呢種男人可能要軟硬兼施,試下用氹嗲關心...

男人好要面,係出邊俾佢威晒,有咩返屋企頂痰X...
MaggieWong 發表於 2012-6-12 09:38:07

我對佢不嫐都好嬌嗲,因為我都好小女人架~
but佢經常犯同一個錯,屢教不改,有時真系佛都有火
好在佢仲算有d乖,唔敢反抗 暫時算住數先啦
其實我對佢真系冇曬符,鬧又鬧過,打又打過,罰又罰過(試過發現一次罰款100,後來加碼到500,都照樣偷食……)勸又勸過(發動埋眼淚攻勢,差d就一哭二鬧三上吊……)嚇又嚇過(身邊有幾個識得嘅肺癌走左,時時同佢敲警鐘……)
我真系使盡渾身解數——嬌、嗔、怒、罵、打、罰、嚇……無所不用其極架啦……
佢都誓神劈愿話要戒左無數咁多次……
我覺得我同佢都輸左比支煙啰……
常樂我淨

我對佢不嫐都好嬌嗲,因為我都好小女人架~
but佢經常犯同一個錯,屢教不改,有時真系佛都有火
好在...
老貓 發表於 2012-6-12 11:17:00

千祈唔好輸左俾包煙!佢肯呃你都係重視你,吸煙同吸毒一樣上左癮好難戒,如果佢身邊朋友都食更加難戒...慢慢來逐D逐D減,直至戒甩,俾D信心佢同自己,
不過俾我...我會扮唔知,最緊要佢唔好係我同小朋友面前食唔好俾我聞到聞到就咪掂我(陣味好難頂), 如果咁大個人都唔識諗既逼都冇用,.....

千祈唔好輸左俾包煙!佢肯呃你都係重視你,吸煙同吸毒一樣上左癮好難戒,如果佢身邊朋友都食更加難戒...慢慢...
MaggieWong 發表於 2012-6-12 11:58:52

宜家我對佢都好鬆架啦,佢做野食都算數,但系收左工就唔准 就算系咁,佢每個月都比我捉到幾次偷食……你話佢丫……真系一個霎氣鬼來架
常樂我淨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖