香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 媽咪族群 » 有無人知黃大仙鑽石山果頭平D租呢?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...10
支持鍵盤翻頁

有巴士直達,唔使轉車?
Felice233A 發表於 2013-1-13 15:30:29

兩個仔反學日日都係答巴士反慈雲山.好方便有116,5C,3B,203E,E23
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

去試過自殺比老公救反.叉呀仔頸面都紫色差D呀仔無命
kitmak 發表於 2013-1-13 15:03:13

依家冇事就好咯!

兩個仔反學日日都係答巴士反慈雲山.好方便有116,5C,3B,203E,E23
kitmak 發表於 2013-1-13 15:35:50

囝囝喺慈雲山返學,當然要就佢哋

囝囝喺慈雲山返學,當然要就佢哋
Felice233A 發表於 2013-1-13 15:39:22

去個C仔包緊係相啦...D同學係慈雲山住
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

去個C仔包緊係相啦...D同學係慈雲山住
kitmak 發表於 2013-1-13 15:41:45

又係同學又係街坊,更加親近,打波釣魚都易約啲

又係同學又係街坊,更加親近,打波釣魚都易約啲
Felice233A 發表於 2013-1-13 15:46:02

有自己的安樂窩
超感恩   超開心

回應 52# kitmak

嘩!哎呀唔覺意叉死左,成世架!生仔女出來唔係甘樣架!
擴3,G1255XXX,S1-28/10/2013審查,S2-13/11,S3-19/3/2014,S4-20/3,派梨木樹二邨第二座(25/3拒絕)
12/04-S2,9/10-S3,10/10-S4……派朗泉低層!

回應  kitmak

嘩!哎呀唔覺意叉死左,成世架!生仔女出來唔係甘樣架!
程施 發表於 2013-1-13 15:53:46

我老公話甘恐怖
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

回應 29# syouen1203

並不是我唔忍讓99,但佢好霸道!記得我同老公(我初戀)拍拖,第一日去佢屋企,99叫我掃地拖地,我O晒嘴!
我叔仔D情書都抄出來同我分享,我點知佢會唔會抄我野架!
結婚前就同老公講,我要交幾多家用;婚後更要記得全屋人中意食乜;邊D衫係邊個,摺完放係邊;我放工仲要洗碗,切生果俾成班大爺,99寵壞曬咯!
我懷孕初未知係囡,叫我小心,乜都唔好做;照到囡,即變相,乜都要我做,理由係郁多D;我並唔係借口唔做,至少拖地唔做,怕滑倒!佢仲教我點拖,大力D,加D洗潔精乾淨D!連我臨生前一個月恥骨痛,囡個頭頂住,話我辦野,唔想做家務!因為佢未聽過!
屋企所有野佢要知,好八卦佢,日日打去八尼八果,講邊個生仔生女,我聽到心up!
囡囡出世有黃膽,又未聽過,話「我個個仔女都白白淨淨,係咪你果邊遺傳?你問下你父母...」;囡囡濕疹,又話我點點...係我有左亂食野,明明係佢煮幾次海鮮叫我食,我話唔得,佢話「驚乜?我以前夠有左乜都食...」
佢一有事就推俾人,永遠佢是對的!
擴3,G1255XXX,S1-28/10/2013審查,S2-13/11,S3-19/3/2014,S4-20/3,派梨木樹二邨第二座(25/3拒絕)
12/04-S2,9/10-S3,10/10-S4……派朗泉低層!

回應 69# 程施

我明白會好難頂, 不過依家未有能力唯有忍耐吓啦... 我識得好多家庭都重男輕女,亦有好多99覺得新抱係嚟搶佢個仔,所以佢哋好唔平衡,鍾意搵新抱嚟發泄, 你唔需要難過. 而且反而直接同你講錢講條件GE人係最好應付的,知道嗎 ... 我有個朋友GE絕招就係忍辱負重,吓吓表面做到尊重佢哋老人家(起碼唔好係佢面前話佢哋做得唔啱), 連老公面前都唔會講佢哋唔好, 只係喺我哋面前發泄一下, 結果就幾有效, 或者你可以試吓 (至派到屋為止)   

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖