香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 溫馨提示 » 香港無冷氣夜
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...9
支持鍵盤翻頁

嘩,原來你鍾意去跑步。但記著要買對好波鞋。仲有,你真係識貨,識走去佐敦谷公園跑……果度真係好正...
yee 發表於 2013-09-27 17:32:20

有邊對好波鞋介紹...

基本上我習慣去九龍仔公園跑, 不過見佐敦谷公園起左咁耐又咁靚, 再加上我讀中學時期係順天村住過 (後來我自己搬左出去住), 咪試下囉, well 真係好正, 又好好風呀.

是呀, 我和妹走的時候有時都行去尖沙咀坐巴士回家...
幾時過來佐敦谷, CALL 我...也去公園玩
isAnna 發表於 2013-09-27 17:35:24

我見妳咁忙, 唔敢call妳...

我見妳咁忙, 唔敢call妳...
mogee88 發表於 2013-09-27 17:42:50

一時時, 有事做事, 無事坐著都發夢~~
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有邊對好波鞋介紹...
基本上我習慣去九龍仔公園跑, 不過見佐敦谷公園起左咁耐又咁靚, 再加上我讀中...
mogee88 發表於 2013-09-27 17:40:47

NB...  抵著, 馬英九都是粉...
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

NB...  抵著, 馬英九都是粉...
isAnna 發表於 2013-09-27 17:46:02

馬英九

NB..我好like, 但多數著去街, 反而會著Nikx跑...

有邊對好波鞋介紹...
基本上我習慣去九龍仔公園跑, 不過見佐敦谷公園起左咁耐又咁靚, 再加上我讀中...
mogee88 發表於 2013-09-27 17:40:47
我無咩推薦比你,但跑步真係要一對好波鞋。跑得耐你就明點解
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

我無咩推薦比你,但跑步真係要一對好波鞋。跑得耐你就明點解
yee 發表於 2013-09-27 18:05:18

保護腳踝骨和膝部關節, 好重要架....
~~

分享 分享 讚好人數:1查看名單

isAnna 發表於 2013-09-28 16:38:30
無錯,所以要提mogee囉
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:1查看名單

無錯,所以要提mogee囉
yee 發表於 2013-09-28 19:22:16

妳一話提Mogee呢個字眼,我就諗起我隻貓。

isAnna 發表於 2013-09-28 16:38:30

Thanks 娜姐。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖