香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 名貴餐蛋飯
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...12
支持鍵盤翻頁

我親自煮既蒜蓉粉絲蒸扇貝頂住先得唔得先...
mogee88 發表於 2013-10-16 23:45:43

正喎, 又係我其中至愛
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #14 FaFa@啟晴

收到 等我搬到新屋一定煮餐好菜試吓!
1人轉2人, 約在g1242346至g1244242之間,18-9-2012審查,同時由擴2轉市2,
15-1-2013第1次派順天拒絕,
16-3轉step2,    3-6轉step3,   6-6轉step4,  11-6派榮昌。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #57 mogee88

做咩對我咁好,整D咁正既野 我又要食

回應  mogee88
    唔係好明
yoyohui 發表於 2013-10-16 23:44:38

即係, 個sales比隻新鑊我, 佢好好人話幫我開埋鑊, 當時我咩都諗唔到, 一聽到"開鑊"呢兩個字我就諗左另外一d野.., 之後佢用肉碎開鑊(等於平時買肥豬肉開新鑊), 炒兩炒佢冇洗鑊, 我咪返屋企洗, 順便試煮囉....

回應  mogee88
    去邊買,我想買呀
yoyohui 發表於 2013-10-16 23:49:37

"永X"

U jump I jump..
mogee88 发表於 2013-10-16 23:21:40

撻落嚟咩!u jump l quit !

回應  mogee88
    做咩對我咁好,整D咁正既野 我又要食
yoyohui 發表於 2013-10-16 23:52:51

妳廚藝應該唔差, 我要試妳煮過D...

回應 #65 mogee88

很貴嗎?

正喎, 又係我其中至愛
羅曼蒂克 發表於 2013-10-16 23:51:35

又係摯愛...

回應  mogee88
    很貴嗎?
yoyohui 發表於 2013-10-17 00:03:10

我買最大34cm(其實唔係好大, 啱啱好), 減左$100 = $1288, 呢幾日減價呀....

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...12
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖