香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 牛上居民必看
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...9
支持鍵盤翻頁

原帖由 kw_sir 於 2009-6-8 01:55 發表

點解呢

因為牛下調遷上牛上多數係長者,
我地上過去牛下幫明愛派米.......
佢地冇電腦上網......
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 kenny 於 8/6/2009 02:13 發表

因為牛下調遷上牛上多數係長者,
我地上過去牛下幫明愛派米.......
佢地冇電腦上網......  

咁都仲有d輪侯的架, 咁即係會唔會整牛上討論呢, 都係等d牛上人答啦

我訓喇各位, 明天先再討論

原帖由 kw_sir 於 2009-6-8 02:23 發表

咁都仲有d輪侯的架, 咁即係會唔會整牛上討論呢, 都係等d牛上人答啦

我訓喇各位, 明天先再討論

有「牛上討論區」梗係好啦~
最好可以邀請到社福機構加盟, 同新舊居民作多D互動
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

回應 56# VickYeung 的帖子
KW-SIR 系我老友, 幫手比意見者.!
用牛上討論區都 OK 啊 !
各位街坊快的上來比意見 啦 !

咁梗係牛上討論區都ok啦
牛頭角上邨平台
會幾時整唧, 好心急呀
好想睇下個效果
牛上街坊快d上來比意見啦

好~我來支持一吓先

牛上居民討論區,不能讓她一開始就獨立.
油區,秀區,就是例子.

十卜

支持~

支持~支持~
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入16782

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖