香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市3人 » 大家埋黎估下水仔2期1,可以派到咩號碼?(我指擴3)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...22
支持鍵盤翻頁

回應 #55 cationic

根據師父計法
我號碼12892XX,而家12602XX DIFF = 29000

29000 X 3/13 X 5/14 = 2390

2期水仔有1538
3期水仔有1338
4期水仔有1252
=TOTAL = 4128   未計2/3人單位

根據師父既算式,我前面仲有大概2400人,我加多600人當係轉區同重派,咁我前面仲有3000人
根據我NO既趨勢 最有機會係咪3期水尾或4期 純分析,希望都可以派到水仔
分享 分享 讚好人數:0查看名單

首先聲明:以下內容純屬本人的推論,並無實證,請不要盡信,而只可用作個人參考。 1) 根據官方資料 (...
cationic 發表於 2015-02-26 06:19:53 原文

值得參考
相差不遠
你真係勁
擴3 no:12602xxX
水泉澳我嚟喇

回應  cationic
   根據師父計法
我號碼12892XX,而家12602XX DIFF = 29000
29000 X 3/13 X 5/14 = 2390...
cesccokez 發表於 2015-02-26 09:33:29 原文

市3 G13230   終極四派 18/10/19 取匙 石硖尾美菖樓高層 結束6年9個月輪候編配階段。

值得參考
相差不遠
你真係勁
miss柑 發表於 2015-02-26 09:38:59 原文

客氣啦!

同埋有資料顯示擴3有長者而家派到1273,根據長者快半年既資料
我係咪可以推論半年內擴3最少會派到1273  
水泉澳

考慮這麼多幹嘛,其實最主要是宏福,及市區拉拉聲派,的人就會轉回去,估計7月左右可派到1276
願每天開心快樂!

1504 計錯咗。信我啦
cationic 發表於 26/02/2015 08:39 原文

你寫1055播

可能會早d,因為有太多變數唔可能計得準確
cationic 發表於 26/02/2015 08:42 原文

冇錯 照no.推 應該捱到2期尾

回應 #65 cationic

大C唔該曬!非常有用!
G1272 擴3

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...22
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖