香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 新公屋 - 元朗 洪福邨
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...732...2039
支持鍵盤翻頁

回應 #7310 IRISukman

佢要按住將粉紅紙執就OK,越簡單越清晰,咁審查亦可以輕鬆快過
等等等,有排等,幾時先上樓
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  wingpui214
我都係咁話,最多加租後俾多幾個月,但你搬又要死約,又要搬遷時所用到的雜費,所以同...
csscsh12 發表於 2015-03-13 09:00:48 原文

條數我都計過!開頭以為可以響完約前確定到自己真係上到樓,咁同業主就會好傾D,但而家都冇計!只有等
新2,G1267,2013年7月尾見完主任,一次都未派過
14-3-2105轉s3!
17-3-2015轉S4
19-3-2015 收到信派洪福!!!

回應  littlecuite
  你應該明日或星期—轉的
wongkf 發表於 2015-03-13 09:03:49 原文

你真好!成日都氹我開心

回應 #7311 芬芬@.@

房署最鍾意玩數字,追係無意思,佢唔派樓住我地都吹佢唔脹,連我朋友係公務員,都怕左房署班友會整鬼人,所以我地D小巿民只可以慢慢等
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #7312 csscsh12

我個時漏左野, 都係再寄番比佢......都冇問題呀~~~本帖最後由 IRISukman 於 2015-03-13 09:21:22 編輯
新2-G1275   藍卡-20/04/2011 審查-22/05/2014
2015 - 17/4 S3,18/4 S4,22/4 收信派洪欣(27/4 拒絕),28/4 轉拒絕字
           30/5 S2,5/6 S3,6/6 S4,9/6 收信派愛樂樓(15/6 拒絕),17/6 轉拒絕字
           3/7 S2,28/7 S3,29/7 S4,30/7 收信派清河邨,非常感恩!
亦非常感謝CY朋友仔嘅扶持,好多謝您哋嘅陪伴 ^3^

回應  IRISukman
佢要按住將粉紅紙執就OK,越簡單越清晰,咁審查亦可以輕鬆快過
csscsh12 發表於 2015-03-13 09:17:33 原文

Agree!我果時審查都緊張,怕帶漏野!但好好彩,只有預備多左,唔駛補文件

回應 #7316 IRISukman

補寄我怕寄失,所以都係親身交最好

回應 #7317 littlecuite

係呀, 越緊張就越亂~補得番0既就OK~~
新2-G1275   藍卡-20/04/2011 審查-22/05/2014
2015 - 17/4 S3,18/4 S4,22/4 收信派洪欣(27/4 拒絕),28/4 轉拒絕字
           30/5 S2,5/6 S3,6/6 S4,9/6 收信派愛樂樓(15/6 拒絕),17/6 轉拒絕字
           3/7 S2,28/7 S3,29/7 S4,30/7 收信派清河邨,非常感恩!

回應 #7318 csscsh12

我個次請唔到假, 唯有寄  
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  wongkf
言語上要修飾下,朋友唔係好洗好用,朋友係要黎傾訴,有難題可以支持你,下次用字小心D,唔...
csscsh12 發表於 2015-03-13 08:55:00 原文

我就唔覺有問題呀,講下笑輕鬆下都ok,好似佢同我講23044及leo系當家咁,我都知佢講笑的,系想話佢兩個叻咁解
10年6月藍卡
新3 G12573xxx
預計月尾轉s4 下月頭收信 下月中-尾簽紙 洪福終於降臨

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...732...2039
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖